MIKE PENCE

'OVO NIJE PRVI PUT DA MI SE TO DOGODILO...' Američkog potpredsjednika snimili kako dira opremu za svemirske letove točno ispod upozorenja 'Ne diraj!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 08.07.2017. u 09:50

Mike Brown / REUTERS

 

Američki potpredsjednik Mike Pence ispričao se zaposlenicima NASA-e nakon što je u medijima objavljena fotografija na kojoj je položio dlan na dio opreme za svemirske letove točno ispod upozorenja na kojem jasno piše "Ne diraj".    

Do zabavnog gafa potpredsjednika SAD-a došlo je tijekom njegova posjeta svemirskom centru Kennedy na Floridi, a Pence je nakon svoje dječačke pogreške ispriku objavio na Twitteru, uz šalu da ga je na to izazvao senator s Floride, ujedno i bivši kandidat za republikansku nominaciju za predsjednika, Marco Rubio.

NASA je potom uvjerila Pencea da ne brine i da je sve u redu s opremom - "ionako ćemo je očistiti poslije", napisali su iz NASA-e.

Mike Brown / REUTERS

Pence se i nakon poruke iz američke svemirske agencije nastavio šaliti na vlastiti račun te objavio i montažu kako stavlja dlan na dikobraza s porukom "ovo nije prvi put da mi se to dogodilo".

 

ELIPSO

Izdvajamo