'NAJBOLJA USPOMENA NA TRUDNOĆU'

PAR IZ RIJEKE TRUDNIČKOM KOREOGRAFIJOM OSVOJIO MREŽE Slađana i Filip snimali se kako plešu dok njezin trbuh raste i raste sve do rođenja malenog Leona

Slađana Gržinčić / FACEBOOK

Slađana i Filip Gržinčić

 

Supružnici iz Rijeke Slađana i Filip Gržinčić na jedinstven su način obilježili Slađaninu trudnoću i rođenje sina Leona.

Naime, Gržinčići, inače vlasnici marketinške agencije Studio Akcent, snimili su video u kojem u različitim stadijima Slađanine trudnoće plešu na pjesmu američkog pjevača Justina Timberlakea "Can’t Stop the Feeling!" koju je ovaj snimio za potrebe filma "Trolovi".

"Oh, što smo to Filip i ja kuhali mjesecima? Ovo će mi svakako biti najdraža uspomena na razdoblje kad sam bila trudna i najdraža koreografija koju sam smišljala. Smiješno mi je kako mi je mali trbuh u 16. tjednu, a mislila sam da je ogroman! I ne mogu vjerovati koliki je bio u 40. tjednu. Što kažete? Ma samo PLEŠI, PLEŠI, PLEŠI", napisala je Slađana na svom Facebook profilu.

Video počinje u trenutku kada je Slađana trudna 16 tjedana, a završava u trenutku kada je Leon star tri tjedna. Na samom kraju videa par je uključio par trenutaka nastalih tijekom snimanja.

 

Video bračnog para do sada je pogledan 12 tisuća puta, na njega je reagiralo 413 osoba i podijeljen je 23 puta.

"Ovo je najbolja uspomena na trudnoću ikad", napisala je jedna osoba u komentarima. "A jao koji ste vi CAREVI!!!", nadovezala se druga. "Znala sam da ste sigurno nešto spremali kroz trudnoću i samo sam čekala... genijalni ste!!!", zaključila je treća osoba.

Izdvajamo