DOBRI LJUDI

POLICAJAC IZNENADIO TRUDNU KONOBARICU VELIKOM NAPOJNICOM, ALI I PORUKOM 'Uživajte u prvom, nećete to nikada zaboraviti'

 
Courtney Cadigan; račun s policajčevom porukom
 Courtney Cadigan, Brian Cadigan / FACEBOOK

Policajac iz gradskog područja Voorhees koje se nalazi u američkoj saveznoj državi New Jersey ostavio je sedam mjeseci trudnoj konobarici Courtney Cadigan (23) velikodušnu napojnicu te joj je usput poželio puno sreće s prvim djetetom, piše Daily Mail.

Cadigan, koja bi trebala roditi 1. travnja ove godine, poslužila je policajca kada je ovaj u petak došao u restoran Lamp Post Diner u okrugu Camden u New Jerseyju. Policajčev račun toga dana iznosio je 8,75 dolara (57 kuna), a on je konobarici ostavio napojnicu od 100 dolara (656 kuna) te poruku na kojoj je pisalo: "Uživajte u prvom, nećete to nikada zaboraviti".

Policajac je račun s porukom i napojnicu ostavio kod blagajne te otišao iz restorana bez da je djevojci išta rekao.

"Zahvalna sam na policajčevoj ljubaznosti", rekla je Cadigan za Patch. "Blagoslov je susresti osobe poput njega i zauvijek ću mu biti zahvalna."

Konobaričin otac Brian Cadigan na svojem je Facebook profilu u subotu objavio fotografiju računa i policajčeve poruke te nahvalio policajca koji je poželio ostati anoniman.

"Uvijek slušate koliko su policajci loši, kako su se loše ponašali prema vama, kako zloupotrebljavaju moć. Da, siguran sam da u svakom žitu ima kukolja, međutim većina njih samo radi svoj posao. On dolaze u kontakt s najgorim članovima društva i to rade svaki dan. Riskiraju živote svaki dan kako bi provodili zakon", napisao je između ostaloga Cadigan na Facebooku.

"Rijetko kada čujete za sve lijepe stvari koje rade. Oni to ne rade za slavu, već zato što su dobri ljudi. Moja kći radi kao konobarica, a uz to je i u sedmom mjesecu trudnoće. Još uvijek je na poslu kako bi uštedjela što je više moguće novaca. (U petak) je u restoran gdje radi došao policajac. Moja ga je kći poslužila te nastavila sa svojim poslom. Taj joj je policajac za račun od nešto manje od devet dolara ostavio napojnicu od 100 dolara i lijepu poruku. Ja vas gospodine policajče ne poznajem, međutim rasplakali ste mi kćer i uljepšali joj godinu. Hvala vam."

Courtney Cadigan rekla je da s policajcem nije puno razgovarala te da misli da je on načuo da joj je to prvo dijete. Dodala je i da je pomislila da je vidio kako se muči s obzirom na to da je u sedmom mjesecu trudnoće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:21