ŠOU NA ULICI

PROMETNI RUSVAJ NA ZALEĐENOJ NIZBRDICI Prvo se bus zabio u aute, a onda se niz drugih vozila naslagao na hrpu, ni ralica nije uspjela riješiti stvar

 Screesnhot: YouTube

Zaleđena cesta u Montrealu uzrokovala je u ponedjeljak sudar više vozila, koja su se zapravo naslagala na jednu ogromnu hrpu, piše Daily Mail.

U gomili vozila tako se našlo nekoliko automobila, kombi, policijski automobil i dva autobusa. Kaos je započeo kada je prvi autobus izgubio kontrolu na zaleđenoj nizbrdici te je udario u četiri automobila koji su "nasukani" stajali pri dnu nizbrdice, taman pokraj raskrižja.

Samo nekoliko trenutaka poslije jedan taksi je za dlaku promašio autobus, ali se zato u njegov stražnji dio zabio bijeli pick up. Uskoro je ulicom doklizao još jedan autobus koji se osjetno jače zabio u pick up, da bi cijelu stvar začinio policijski automobil koji je radio piruete po ulici pa se okrenut u rikverc zaustavio iza drugog autobusa.

Na kraju je konačno stigla i ralica, ali umjesto da spasi stvar, ona se frontalno zaletjela u policijski auto iz kojeg su službenici reda i zakona dali petama vjetra prije nimalo bezazlenog sudara.

U Montrealu su u ponedjeljak izmjerena 4 Celzijeva stupnja ispod nule.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:46