MAGIJA KUHANJA

SEKSI KUHAR HRANU TRETIRA KAO LJUBAVNICU Turski kuhar s takvom senzualnošću priprema hranu da je postao hit na internetu

 Screenshot / YouTube

Internetski su korisnici poludjeli za turskim kuharom, nadimka Salt Bae, koji s takvom senzualnošću i erotikom pristupa obradi hrane, posebno mesa, da oduševljava ljude širom svijeta. Nusret Gökçe vlasnik je popularnog steak house lanca Nusr-et s restoranima diljem Turske i u Dubaiju, a posluživao je zvijezde poput Antonija Banderasa, Tommyja Hilfigera i Luke Modrića s kojima se i fotografirao za uspomenu.

Nusret se od ostalih poznatih kuhara izdvaja svojim izgledom, načinom pripremanja hrane i pokretima dok to radi. Svakako je važan faktor to što izgleda kao rođak Johnnyja Deppa i manekena Fabija.

Međutim, ono što stvarno oduševljava je njegov pristup obradi hrane. Kad soli meso, izgleda kao da baca vilinsku prašinu po njemu, a kad izvlači kosti iz pečenog komada, to radi kirurškom preciznošću i pažljivo kao da pazi da se meso ne uznemiri.

Nusret je inače u rujnu prošle godine bio gost gala večere Zadar Dogus Basketball Tournamenta u Portus Beach Clubu kraj Zadra, a u njegovim gastro delicijama s roštilja uživali su tad poduzetnik Ivan Todorić, odbojkašica Barbara Jelić Ružić i brojni drugi.

A photo posted by nusr_et (@nusr_et) on

Kart postal gibisin dediler

A photo posted by nusr_et (@nusr_et) on

Darbeye hayir dedi @lukam10

A photo posted by nusr_et (@nusr_et) on

Benden cok takipcin var dedi @antoniobanderasoficial

A photo posted by nusr_et (@nusr_et) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:26