VIRALNA SENZACIJA

SNIMKA 'ŠKOLE SKIJANJA NA BH. NAČIN' NASMIJALA DRUŠTVENE MREŽE Od borbe mladog Suada s pravcem kretanja još su smješnije upute njegovog trenera

 
 Screenshot / FACEBOOK

Korisnike društvenih mreža naše regije u subotu je nasmijao je viralni video naslovljen "Škola skijanja na bh. način". Na videu se može vidjeti kako na nepoznatoj, snijegom prekrivenoj lokaciji mladić imena Suad uči skijati.

Snimka počinje relativno nezanimljivo. Naime, Suad u maniri pravog početnika, nesiguran na nogama, ne može držati pravac pa mu starija muška osoba, koja je video i snimila, viče da ne ubrzava, odnosno da nastavi "polako".

No, Suad ubrzo počne skretati ulijevo, na što mu muška osoba kaže da upotrijebi "desnu skiju". "Desna skija, Suade. Desna skija Suade", može se čuti u snimci. Suad je ubrzo nakon toga i upotrijebi da bi se ispravio, ali pretjera te počne naglo skretati ulijevo.

Nastupa panika. Muški glas se prodere: "Lijeva!"

Suad "pali" lijevu i mijenja smjer. Novi problem: Suad je spustio glavu. To nikako ne valja. "Digni glavu, Suade! Digni glavu!", urla muški glas, međutim bezuspješno. Suad nakon naglog lijevog skretanja naglo skreće udesno. Ne skrene li ponovno, završit će u obližnjoj šumi.

Muški glas apelira: "Ne u basamake, medo je tamo! Medo!"

Snimak završava u trenutku kada Suad na jednoj skiji i izvan ravnoteže nadomak "mede" pada.

Nadamo se da je sve završilo dobro i da se Suad nije ozlijedio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 23:41