NEOBIČAN PRIZOR

ŠOKIRAO GRAĐANE KADA SE DOVEZAO U CENTAR GRADA I UREDNO PLATIO PARKING KARTU 'Ne smijem voziti auto otkad sam imao moždani, ali našao sam rješenje!'

 
 Vlado Kos / CROPIX

Osječane je danas iza podneva zaintrigirao prizor starijeg muškarca Slavka Tenžere koji se u centar grada dovezao na - traktoru. Kada je došao, vozilo je parkirao na parkiralištu na predjelu Vijenac Paje Kolarića i uredno za njega platio parkirnu kartu.

Zapeo je i za oko našeg fotoreportera Vlade Kosa koji je sa muškarcem kratko i porazgovarao, a on mu je rekao da je to njegov uobičajen način prijevoza.

Osijek, 110119. 
Mnogi prolaznici ostali su iznenadjeni neobicnim prizorom na gradskom parkiralistu na Vijencu Paje Kolarica. Traktor parkiran uz osobne automobile s uredno placenom kartom. Traktorom Fergusonom starim pedest godina iz prigradskog naselja Tenja do centra grada dovezao se 73- godisnji Slavko Tenzera koji zbog bolesti ne smije voziti osobni automobil te mu je stari traktor idealno prijevozno sredstvo. 
Foto: Vlado Kos / CROPIX
CROPIX

- Otkako sam doživio moždani udar zabranjeno mi je upravljanje automobilom, no smijem voziti traktor. Pa se ja, eto, po pola sata vozim od prigradskog naselja Tenja do grada ovim svojim pedeset godina starim Fergusonom - rekao je 73-godišnjak našem fotoreporteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:33