BEZOBRAZNI TURISTI

TROJICA EUROPLJANA PROTJERANI S MACHU PICCHUA Malo su se zanijeli pa skoro završili na policiji: 'Svukli su se i slikali pokazujući stražnjice'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 15.03.2018. u 09:33

Pic from Caters News (Pictured: Jordi Lippe-McGraw and husband Ross McGraw in Machu Picchu.) - A COUPLE who vowed to visit every continent before having a baby have just announced they are pregnant on their final stop in Antarctica. Childhood sweethearts Jordi Lippe-McGraw and hubby Ross McGraw promised to go on lots of adventures when they tied the knot back in 2015. They decided to visit all seven continents together before trying to fall pregnant. In Janaury they reached Antarctica their final stop where they confirmed they are now expecting a baby boy., Image: 365113695, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Caters News
Profimedia, Caters News

Ilustracija, Machu Picchu

 

Tri europska turista - Nijemac, Švicarac i Nizozemac protjerani su s Machu Picchua, slavne utvrde Inka na jugu Perua, jer su se fotografili golih stražnjica, objavila je u srijedu policija.

"Trojica turista svukla su hlače i fotografirala se pokazujući stražnjice", izjavio je telefonom policajac Martin Flores.

"Nije dopušteno takvo što učiniti na tom mjestu", naglasio je policajac. "U skladu s internim pravilima koja su ovdje na snazi, trojica turista protjerana su s ruševina, ali nisu uhićeni", dodao je on.

Trojicu krivaca, 21-godišnjeg Nijemca, Švicarca od 24 godine i 26-godišnjeg Nizozemca protjerali su u utorak sa svjetski poznatog pretkolumbovskog naselja policija i upravitelj arheološkog parka Ronald Quispe.

Peruanske vlasti smatraju uvredom skidati se na Machu Picchuu, utvrdi iz 15. stoljeća, udaljenoj 80 kilometara od Cusca, uvrštenoj 1983. na UNESCO-ov popis svjetske kulturne baštine. 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo