POPUT DUHA

VIDEO: FASCINANTNA SNIMKA SLIJETANJA ZRAKOPLOVA Golemi Airbus, koji najednom, niotkuda, izranja iz gustog oblaka magle veliki je hit na internetu

 
 Youtube

Nevjerojatna snimka ogromnog Airbusa A380 Emiratesa koji iznenada izranja iz gustog oblaka magle poput čarolije objavljena je na internetu prije nekoliko dana i već je postala viralni hit.

Početak snimke ne naslućuje da bi se mogli išta neobično dogoditi, tek uobičajeno jutro u londonskoj zračnoj luci Gatwick na kojoj se vide dva prizemljena zrakoplova easyJeta, a iznad njih niski oblaci. Potom se najednom, doslovce niotkuda, pojavljuje golemi Airbus A380, kako klizi iz gustih oblaka i i svojom grandioznom pojavom zasjenjuje zrakoplove na tlu.

Snimka je navodno nastala nedavno na Gatwicku, a objavljena je na zrakoplovnom portalu Aeronews, koja ju je objavila na svom Facebooku, a potom i Twitteru.

Snimka je dosad, samo na Facebooku, pregledana 317.000 puta, a objavljena je u nedjelju. Većina korisnika se slaže da je snimka nevjerojatna i fascinantna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:45