POPUT DUHA

VIDEO: FASCINANTNA SNIMKA SLIJETANJA ZRAKOPLOVA Golemi Airbus, koji najednom, niotkuda, izranja iz gustog oblaka magle veliki je hit na internetu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.08.2019. u 09:51

Youtube

 

Nevjerojatna snimka ogromnog Airbusa A380 Emiratesa koji iznenada izranja iz gustog oblaka magle poput čarolije objavljena je na internetu prije nekoliko dana i već je postala viralni hit.

Početak snimke ne naslućuje da bi se mogli išta neobično dogoditi, tek uobičajeno jutro u londonskoj zračnoj luci Gatwick na kojoj se vide dva prizemljena zrakoplova easyJeta, a iznad njih niski oblaci. Potom se najednom, doslovce niotkuda, pojavljuje golemi Airbus A380, kako klizi iz gustih oblaka i i svojom grandioznom pojavom zasjenjuje zrakoplove na tlu.

Snimka je navodno nastala nedavno na Gatwicku, a objavljena je na zrakoplovnom portalu Aeronews, koja ju je objavila na svom Facebooku, a potom i Twitteru.

Snimka je dosad, samo na Facebooku, pregledana 317.000 puta, a objavljena je u nedjelju. Većina korisnika se slaže da je snimka nevjerojatna i fascinantna.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo