INTERNET NE OPRAŠTA

VIDEO: GUTLJAJ VODE ZBOG KOJEG JE AMERIKA PODIVLJALA Donald Trump ponovno je sve nasmijao, a rugao se drugome zbog iste stvari...

 
 REUTERS

Tko se zadnji smije, najslađe se smije. Tako ide poslovica, a 20-minutni nastup američkog predsjednika Donalda Trumpa na televiziji u srijedu sigurno je nasmijao Marca Rubija, američkog senatora iz Floride i bivše kandidata za nominaciju za predsjednika Republikanske stranke.

Kako izvještava Reuters, Donald Trump se nakon 12-dnevnog putovanja po Aziji pojavio na televiziji i potpuno neskromno počeo navoditi što je sve tijekom tog putovanja. Taj se nastup odužio i Trumpu su se očito osušila usta jer je u jednom trenutku potražio okrjepu.

Posegnuo je za vodom koju mu njegovi suradnici očito inače stave u samu govornicu, međutim tamo je nije bilo. "Nemam vode, ali nema veze", rekao je Trump i podigao ruku kako bi nastavio sa samohvalom.

No, okupljeni su mu novinari ukazali da ima bocu vode odmah pored govornice.

Trump ju je uzeo, demonstrativno otvorio i otpio nekoliko gutljaja.

Korisnici društvenih mreža se nisu mogli oteti dojmu da je Trump upravo napravio istu stvar zbog koje se tijekom predsjedničke kampanje rugao američkom senatoru Marcu Rubiju.

Vidjevši što se dogodilo, Rubio je putem Twittera Trumpu sugerirao kako bolje piti vodu tijekom govora.

"Slično pije kao i ja, ali mora poraditi na tehnici", napisao je Rubio. "Gutljaj se mora otpiti u jednom kontinuiranom pokretu i nikada se ne smije prestati gledati u kameru."

Drugi su korisnici primijetili da Trump pije uvoznu vodu tijekom govora o smanjenju američkog trgovinskog deficita sa stranim državama.

Američki predsjednik nakon konferencije nije odgovarao na pitanja, a Bijela kuća nije komentirala reakcije na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:25