MAJSTORICA MULTITASKINGA

VIDEO: IZNENAĐENJE U PROGRAMU UŽIVO Novinarka je pričala o zračnim napadima na Siriju kad joj je u kadar upao 'uljez'. O njezinoj reakciji svi pričaju

 
 Twitter

NBC-ova novinarka Courtney Kube pokazala je majstorski multitasking kad joj je u srijedu ujutro tijekom izvještavanja uživo u kadar upao maleni sin.

Kube, koja prati nacionalnu sigurnost i Pentagon, baš je pričala o turskim zračnim napadima na Siriju kad je dječak došao do nje i počeo ju gurkati.

"Oprostite, djeca su mi ovdje", rekla je uz smijeh.

Iako je na nekoliko sekudni zastala, vrlo brzo je nastavila govoriti dalje kao da se ništa nije desilo, a dječaka su izveli iz studija. Njezini kolege bili su impresionirani kako je riješila situaciju.

Mnogi su se prisjetili slične situacije kad su profesoru Robertu Kellyju usred javljanja uživo u program BBC-a djeca upala u radnu sobu i napravila zbrku.

Najprije je u kadar plesom ušla njegova trogodišnja kćer, zatim i još mlađe dijete u hodalici. Sve je začinila mama koja ih je izvukla izvan sobe.

Komentatori su primijetili da su oba malena 'uljeza' imala žute majice i našalili su se da treba pripaziti na 'djecu u žutom'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:49