NEOBIČAN GOST

VIDEO KOJI JE POSTAO HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Uglednom znanstveniku mačka se popela na glavu usred TV intervjua, pogledajte kako je reagirao

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.07.2018. u 11:29

Twitter

 

Ugledni poljski povjesničar Jerzy Targlaski dao je intervju za nizozemski TV kanal Nieuwsuur no teško da će se itko sjećati o čemu je govorio. Naime, svu je pažnju ukrala njegova ljubimica, narančasta mačka, koja mu se usred snimanja popela na glavu i ondje udobno smjestila.

Targlaski je baš bio usred pojašnjavanja neke odluke poljskog Vrhovnog suda, kad je mačka skočila na njegovo rame i počela se na njemu gnijezditi. Targlaski nije ni okom trepnuo jer je valjda već posve navikao na takvo ponašanje svoje ljubimice, već je mrtav-hladan nastavio odgovarati na pitanja novinara Rudyja Bouma.

Mačka je malo hodala po njegovim ramenima a onda se smjestila tako da mu je repom zaklonila čitavo lice. Targlaski je tek tad reagirao, smireno odmaknuvši mačji rep s lica kao da se radi o pramenu kose.

Novinar je snimku neobičnog intervjua podijelio na svojem Twitter profilu.

'Jerzy Targlaski se nije nimalo uzbudio kad mu se usred intervjua mačka popela na glavu', napisao je Pouma u tvitu kojeg je nedugo nakon toga pogledalo 300.000 ljudi.

Kako se nije radio o prijenosu uživo, u kasnijoj verziji koja je emitirana na TV-u izbačen je dio kad mu se mačka penje po glavi, no svejedno je prikazan dio u kojem je Targlaski miluje.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo