NEČUVENO OMETANJE

VIDEO: TENISKI MEČ PREKINULI STRASTVENI UZDASI Tenisači i publika u potpunom šoku: 'Ne mogu vjerovati, što se to događa?! Pa ne može biti tako dobro!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.04.2017. u 13:53

Screenshot

Publika na ATP Challenger turniru u Sarasoti u američkoj saveznoj državi Florida doživjela je dosad nezapamćeno ometanje tenisača.

Ni sami tenisači, Frances Tiafoe i Mitchell Krueger, nisu mogli vjerovati kada su usred Tiafoeovog servisa začuli strastvene uzdahe žene koja je, kako se činilo, bila usred ljubavnog zanosa.

Tiafoe je prije servisa u nevjerici razjapio usta, a publika se počela smijati. Nakon razgovora s glavnim sucem Mitchell Krueger je uzeo lopticu i napucao je u smjeru iz kojeg su dolazili uzdasi na što je publika ponovno reagirala glasnim smijehom.

Komentator je  prvotno mislio kako se radi o nečijem telefonu te da netko na prekide pušta snimku seksa, no ubrzo je svima postalo jasno da zvuk ne dolazi iz publike.

- Ja to još uvijek čujem. Ne mogu vjerovati, što se to događa - kazao je komentrator kada je shvatio da zvukovi dolaze iz stana preko puta obližnjeg jezera, nakon čega se Tiafoe zaderao: 'Ma daj, pa ne može biti tako dobro!'

Publika je je njegovu reakciju nagradila glasnim smijehom i pljeskom, a uskoro se ljubavni par utišao te su tenisači mogli u miru nastaviti meč koji je sa 6:3, 6:2 dobio Tiafoe.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo