'OPASKE PETKOM'

Više ste na bolovanju od Toma Hanksa dok je umirao od AIDS-a u Philadelphiji, petero ili šestero vas DOISTA MI IDE NA ŽIVCE. Dobit ćete nogom u guzicu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 28.07.2018. u 11:47

Boss angry with secretary, Image: 337566150, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Panthermedia
Profimedia, Panthermedia

 

Kad je prošlog tjedna u petak Marcus Wood iz Sydneyja poslao svojim zaposlenicima gnjevni e-mail, nije očekivao da će ući u legendu kao viralni hit. Njegove sočne primjedbe koje je uputio svojim zaposlenicima u tvrtki Mars Recruiting, nezadovoljan njihovim radom i zalaganjem, toliko su brzo odjeknule društvenim medijima da se istog dana ponovno obratio svom timu i ispričao se za svoje riječi.

U već legendarnom e-mailu australski šef naveo je u nekoliko točaka što mu sve ide na živce kod ljudi kojima je okružen u uredu.

U to je ubrojio "beskonačni stolni tenis u radno vrijeme", a smeta mu i da zaposlenici ne pokazuju trud da odjenu odijelo. Također je naveo da neki od zaposlenika "uzimaju više dana bolovanja nego Tom Hanks tijekom zadnjih dana u Philadelphiji (misleći na film u kojem Hanks glumi čovjeka koji umire od AIDS-a).

 

"Petero ili šestero vas DOISTA MI IDE NA ŽIVCE u ovom uredu - vi ste trošak, zahtjevni ste i iscrpljujući i uopće ne izgleda kao da se trudite... Ukoliko se generalno ne saberete, dobit ćete nogom u guzicu i letjet ćete kroz vrata u manje od tri mjeseca", zaključio je svoj e-mail koji je nosio naslov 'Opaske petkom'.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo