NEUTJEŠNI STUDENT

ZAGREBAČKI STUDENT TRAŽI POMOĆ JER ĆE PASTI PRVU GODINU 'Zapalio sam trave malo previše, otvorio knjigu premalo, a faks vidio na slikama'

 Profimedia, Designpics

Korisnik Reddita, pod zanimljivim imenom pad_sistema našao se u nezavidnoj situaciji. Opisao je kako mu njegov način života nije olakšao prvu godinu na faksu te sada hitno traži savjete od kolega... Život ovog studenta, kako sam kaže, otišao je u krivom smjeru pa će najvjerojatnije pasti prvu godinu faksa, piše Slobodna Dalmacija.

Anonimni student kaže da ne krivi nikoga osim sebe za to: 'Zapalio sam trave malo previše, otvorio knjigu puno premalo, a faks vidio jedino na slikama.'

Osim toga, kako se požalio, nije se snašao na faksu, a nije mu potpuno jasna ni daljnja procedura što se studiranja i prava na studiranje tiče. Stoga nije ni čudno da predviđa da će pasti prvu godinu na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu.

Sad se pita što dalje: Treba li razmišljati o alternativi, kako se izvući iz kolotečine, lijenosti i 'zajebancije'?

Savjeta je dobio pregršt, a većina ga ohrabruje da ipak nastavi s faksom, ali da se uozbilji. Većina mu sugerira da ipak nastavi sa studijem, ali naravno uz veću dozu ozbiljnosti.

Uostalom pogledajte i sami, a ako slučajno imate koji savjet za neutješnog studenta, svakako ga objavite ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:36