PLONKER

ZAUSTAVILA GA POLICIJA, A ON IM DAO VOZAČKU DELBOYJA TROTTERA Policija o slučaju izvijestila urnebesnom objavom na Twitteru

 
 Norfolk and Suffolk's Police Dog Unit / Twitter

Jednog šaljivog vozača zaustavila je policija kako bi mu provjerila dokumente. No, u vozačkoj dozvoli pisalo je poznato ime: Del Trotter.

Policajci iz Norfolka u Engleskoj tijekom redovite kontrole zaustavili su zeleni Renault Megane te zatražili od vozača vozačku i prometnu dozvolu. Tada im je u oko upalo poznato lice i ime na dokumentima.

Na ispravama je pisalo: Del Trotter, datum rođenja 20. kolovoza 1958., dozvola vrijedi samo za vozila s tri kotača. Također, na slici se smiješio glumac David Jason sa svojom prepoznatljivom kapom.

Jedino adresa nije bila Peckham, već Tower Hamlets.

Policajci, i sami veliki ljubitelji kultne serije Mućke, na Twitteru su napisali: '#BonnetDeDouche svima, ovome šaljivom vozaču ni lažna vozačka nije pomogla. PotPourri!', aludirajući time na najpoznatije poštapalice Delboyja Trottera.

No, vozač ipak neće biti optužen za krivotvorenje isprava jer mu namjera očito nije bila zavaravanje, već obična zafrkancija. Dvedesetogodišnjak je samo dobio kaznu jer uz sebe nije imao prave dokumente.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:49