MALTRETIRALE JE CIJELU SVADBU

Zbog ove haljine našla se na meti drugih žena, a onda je pronašla savršen način da im to vrati

 Instagram

Fotografija fitness instruktorice Liz Krueger u kratkoj haljini brzinom munje se proširila internetom, a sve zbog objašnjenja s kojim je objavljena. Njezinu priču prenijeli su gotovo svi svjetski mediji . Naime, priča ide ovako. Kad se pojavila na vjenčanju prijatelja prošli mjesec, našla se na meti drugih žena zbog svog izgleda.

- Da sam samo znala da će odabir ove haljine za vjenčanje na 32 stupnja izazvati gnjev žena koje su se našle na istom mjestu kao i ja... Odlučile su biti nepristojne prema meni, bila sam im meta, čak toliko da je jedna prolila pivo po meni, a to je samo jedan od 'ljubaznih' činova s njihove strane te večeri - napisala je Liz pored fotografije za koju je pozirala u mini haljini bez naramenica.

A photo posted by Liz Krueger (@mrslizkrueger) on

Za časopis People ispričala je da se cijele te noći osjećala jako neugodno.

- Ja sam jedna od onih osoba koje su poprilično jake. Primjerice, i onda kad se ne osjećam ugodno, uglavnom sve izdržim, no na tom vjenčanju sam svaki čas željela pobjeći. Pogotovo nakon incidenta s pivom - prisjetila se Liz. Priznala je da ju je iznenadio interes medija za njezinu priču.

- Neka ovo bude pouka svima. Vaše ponašanje ima posljedice. Ljudi zaslužuju poštovanje bez obzira na to što odjenuli. Kad vam se ovakve stvari dogode, imate pravo progovoriti o njima. Zauzmite se za sebe, nemojte biti tiho. Budite samopouzdani i jaki. Na kraju danu, vi znate tko ste, pa kad vam netko kaže suprotno, trebate znati da ste vi u pravu, a oni u krivu. Nakon cijele priče Liz je pokrenula i hashtag # kruegerkindness kojim želi zaustaviti vrstu nasilničkog ponašanja koju je pretrpjela.

- Otkako se bavim fitnessom, pokušavam osnažiti žene da zagrle jedna drugu i zavole svoje tijelo. Kad sam doživjela to što sam doživjela, shvatila sam da trebam učiniti nešto za sebe i druge - zaključila je Liz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:17