SVI JE DIJELE...

FOTKA KOJA GOVORI VIŠE OD RIJEČI Ovo je najbolji odgovor na netrpeljivost Hrvatske i Srbije

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 18.08.2016. u 14:43

 • Shannon Stapleton / REUTERS

  Hrvatski košarkaši nisu se uspjeli plasirati u polufinale olimpijskog turnira u Rio de Janeiru nakon što su u dramatičnom četvrtfinalu izgubili od Srbije sa 83:86.

  Možda bi sve to skupa prošlo kao još jedno razočaranje za hrvatske navijače, odnosno oduševljenje za srpske da se nakon utakmice nisu i s jedne i s druge strane redali nacionalistički obojani komentari i uvrede.

  Ove virtualne mini ratove koji se neprestano vode po društvenim mrežama apsolutno je posramila jedna fotografija koja se proširila internetom. Naime, obje reprezentacije u sastavu imaju jednog Bogdanovića koji su im, usput budi rečeno, bili i najbolji igrači utakmice. Hrvatski Bogdanović (Bojan) ubacio je 28 koševa, a srpski Bogdanović (Bogdan) osvojio je tu titulu sa 18 ubačaja.

  Jedan od fotografa ulovio ih je s leđa tako da se samo po boji dresa može prepoznati koji je koji, a na društvenim se mrežama naveliko komentira kako ‘ova fotografija govori više od milijun riječi o međusobnim odnosima’.

   

  Srpski portal B92 još je podsjetio kako je najbolji komentar dao australski komentator utakmice koji je u šali rekao: ‘Svi imaju ista imena, ali nemojte im to ni slučajno reći!’

  Izdvajamo