INTERNET GORI

RAZVOD STOLJEĆA Društvene mreže preplavljene navodnim reakcijama Jennifer Aniston na krah Brangeline

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.09.2016. u 10:19

Jennifer Aniston
GettyImages / Getty Images

LONDON, ENGLAND - AUGUST 14: Jennifer Aniston attends the European premiere of 'We're The Millers' at Odeon West End on August 14, 2013 in London, England. (Photo by Tim P. Whitby/Getty Images)

Nakon 'razvoda stoljeća', kako već sad neki nazivaju prekid dvoje najpoznatijih glumaca današnjice, Angeline Jolie i Brada Pitta, internet su preplavili memovi Pittove bivše supruge Jennifer Aniston koji pokazuju njezinu navodnu reakciju na vijest o kraju Brangeline.

Kao što to i inače čini, online zajednica zabavlja se mišlju kako Jennifer likuje zbog kraha Pittove veze s Angelinom jer joj je upravo fatalna Angelina, isto tako navodno, preotela muža kad su zajedno snimali film 'Gospodin i gospođa Smith'.

No, prava je istina da je 47-godišnjoj glumici vjerojatno svejedno što se događa u životu njezinog bivšeg muža s obzirom da je već dugo u sretnoj vezi s kolegom glumcem Justinom Therouxom. Osim toga, Jennifer uopće nema otvorene račune na društvenim mrežama te ne sudjeluje u najnovijoj online pošasti.

Pogledajte neke od memova:

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo