NIJE SAMO ZABAVA

NAPOKON OTKRIVEN MISTERIJ JAJETA KOJE JE POBIJEDILO KYLIE JENNER Famozna objava privukla je pažnju cijelog svijeta, a iza nje se krije važna poruka

 
 Instagram @world_record_egg

Otkriveno je da je fotografija jajeta, sada fotografija s najviše lajkova ikad na Instagramu, dio kampanje za mentalno zdravlje.

Jaje poznato kao Eugene, sada je napuklo zbog pritiska silne pažnje koju je dobilo. Poruka napisana uz fotografiju napuklog jajeta savjetuje ljudima da potraže pomoć ako se i oni tako osjećaju.

Više od 52 milijuna ljudi lajkalo je prvu fotografiju tog jajeta, objavljenu u siječnju. Kad se ta fotografija pojavila, činilo se da joj je jedini cilj osvojiti više lajkova od 'kraljice Instagrama' Kylie Jenner.

Do sada je na Instagram računu @world_record_egg objavljeno ukupno šest fotografija tog jajeta, a na svakoj se vidi drugačije napuknuće.

'Huh! Sad se osjećam puno bolje! Ako si i ti pod pritiskom, posjeti talkingegg.info za više informacija. Izgradimo ovaj popis zajedno', napisano je ispod posljednje objavljene fotografije.

Ta poveznica vodi do stranice na kojoj se nalazi popis država i službi za mentalno zdravlje koje su ljudima u tim državama dostupne, a cilj je povećati tu listu.

Podsjetimo, uz prvu je fotografiju pisalo ovo:

'Idemo postaviti svjetski rekord zajedno i dobiti najviše lajkova na Instagramu. Srušimo trenutni svjetski rekord koji drži Kylie Jenner (18 milijuna). Mi to možemo.'

Nakon devet dana je jaje Eugene po broju lajkova nadmašilo fotografiju reality zvijezde Kylie Jenner na kojoj se vidi kako drži ručicu svoje tek rođene kćeri.

View this post on Instagram

stormi webster

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

21-godišnja Jenner je uskoro objavila i odgovor. U video snimci objavljenoj na njezinom profilu vidi se kako razbija jaje.

View this post on Instagram

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

'Jaje ne pripada nekom spolu, rasi ili religiji. Jaje je jaje, univerzalno je', rekao je Chris Godfrey, marketinški stručnjak koji stoji iza ove kampanje s jajetom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:28