BRAVO MAMA!

'Pet srca kucaju kao jedno': Hrabra mama usprkos preporukama liječnika rodila petorke!

Tiffy, Keith, Penny (gore) te Allie i Bea (dolje) Tucci
 Erin Elizabeth Photography

Kad vam netko spomene šanse od 1 naprema 55 milijuna, obično pomislite da se radi o izgledima za dobitak na lotu. Ako pitate Kim Tucci, postoji i nemjerljivo veća sreća koju taj omjer nudi.

Naime, ova australska mama je usprkos gore spomenutim izgledima prirodnim putem začela i u siječnju rodila petorke. Njihove je fotografije nedavno podijelila i oduševila medije diljem svijeta.

Za porod je bio zadužen tim od čak 50 doktora i medicinskog osoblja, a super-mama Kim (26) svoje četiri kćeri i jednog sina (Tiffy, Penny, Allie, Bea i Keith) rodila je carskim rezom za samo dvije minute. Sva djeca su na svijet došla zdrava.

Erin Elizabeth Photography

Svoju sreću Kim je podijelila putem svoje Facebook stranice Surprised by Five na kojoj je objavljivala detalje svoje trudnoće i fotografije simpatičnih mališana koje je snimio lokalni studio Erin Elizabeth Photography.

- 50 prstiju na rukama, 50 na nogama i 6 srca koje kucaju kao jedno. Moje tijelo izborilo je najveću bitku da sigurno rodi petero djece. Sve što sam učinila, učinila sam zbog njih - napisala je Kim Tucci ispod fotografija.

Erin Elizabeth Photography

Kim ne kaže to samo tako - u intervjuu za jednu australsku TV postaju kazala je da se tijekom trudnoće osjećala kao da se njezino tijelo predaje te su joj doktori ponudili mogućnost da rodi dvoje djece i abortira preostalo troje zbog velikog rizika za njezino zdravlje i zdravlje još nerođene djece.

No, Kim je to odbila i ustrajala u namjeri da izdrži trudnoću do kraja, zajedno sa svojim petorkama.

- Nitko nije mislio da ću uspjeti, a ja sam pokazala svima - kazala je Kim, a prenosi BBC.

Erin Elizabeth Photography

Uz petorke, Gospođa Kim i njezin muž Vaughn već su roditelji devetgodišnjeg sina i dvije kćeri od četiri i dvije godine. Trenutno skupljaju novac za kombi u koji bi se mogla smjestiti cijela obitelj, a ako im želite donirati koji dolar to možete učiniti na ovom linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 00:10