FILMSKA PRIČA IZ ZAGREBA

SESTRE OSTALE BEZ PSA, RODITELJ GA BEZ NJIHOVA ZNANJA ODVEO NA EUTANAZIJU Tugovale su dva mjeseca, a onda se desilo nešto nevjerojatno...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 04.02.2017. u 23:41

FACEBOOK

Crna kujica Ramona zbog spleta nesretnih okolnosti završila je u azilu, gdje je živjela dva mjeseca, ali ovih dana napokon joj se osmjehnula sreća i ona sada uživa u toplini svoga doma.

Na Facebook stranici Udomljavanje Napuštenih Životinja Zagreb i Okolica objavili su Ramoninu nevjerojatnu priču koja je nalik nekakvom filmskom scenariju.

Naime, neutješne sestre Ivona i Karla od prosinca prošle godine mislile su da je njihova ljubimica mrtva.

- Jednog prosinačkog jutra, jedan od roditelja odlučio je riješiti se psa. Bez ikakva razloga odveo je Ramonu jer ju je htio dati uspavati. Na svu sreću, to se nije dogodilo. Veterinarski fakultet odbio je eutanazirati psa, a kujica je završila u azilu Dumovec - napisali su na Facebooku.

Vidjevši objavu i Ramonine fotografije, Ivona je sljedeći dan došla u azil kako bi se uvjerila je li uistinu riječ o njezinu psu.

- Susret vam ne mogu opisati. Sreća, veselje, suze... Da, bila je to Ramona - stoji u objavi.

Kako se kujica nije mogla vratiti u stan iz kojeg je odvedena, Izabela, Ivonina i Karlina prijateljica, odlučila je pomoći sestrama. Udomila je Ramonu i brinut će se za nju sve dok se Ivona ne zaposli i ne ode u vlastiti stan.

- Izabela, hvala vam, hvala što ste usrećili Ramonu, kao i vaše dvije predivne prijateljice. Prijatelj ste za poželjeti - složili su se svi korisnici društvene mreže.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo