ZAPOSLENA U OPG-u

VIDEO, FOTO: PRED KRISTINOM MANDARINOM VELIKA JE KARIJERA I IZVAN POLJOPRIVREDNOG SEKTORA Zbog nje je već smišljena i nova vrsta bureka...

 
Kristina
 Zvonimir Jurčić i Marko Miščević

Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina, zapalila je portale i društvene mreže, komentiraju je i muškarci i žene, i mali i veliki, a jedan poznati domaći lanac pekarnica već je zaplivao na valu Kristinine popularnosti i osmislio burek s velikim mandarinama...

Vijest o atraktivnoj djevojci prelila se i preko granice, a trenutačno čak 17 tisuća ljudi želi ići po mandarine kod Kristine. Ta djevojka bujnog poprsja, koju se može sresti na štandu uz Staru Samoborsku cestu u Bestovju, prava je senzacija u zemlji.

Već dugo tako nešto nismo doživjeli, još od popularnog dede Tonija koji je prošle zime ležerno šetajući Cvjetnim trgom usput svekolikom pučanstvu objasnio koliko je vježbanje zdravo.

Na Facebooku se već pojavio javni događaj ‘’Organizirana ekskurzija busom po mandarine kod Kristine’’. U trenutku zaključivanja članka dolazak je potvrdilo čak 17 tisuća. “Izlet za mladiće, a poslije na piće”, moto je ove grupe čiji je izlet planiran za 5. i 6. listopada.

Kristina je inače 20-godišnja Rabljanka koja prodaje mandarine za OPG Ćelić, a kako je otkrila za Jutarnji, od 9 do 19 sati ode i po 300 kilograma.

Zarada raste, ali iz tog OPG-a nam nisu željeli baš ništa komentirati, osim što su potvrdili činjenicu da Kristina uistinu radi za njih.

Facebook

A čime je privukla kupce, lako je zaključiti iz njezina profila na Instagramu gdje ima već gotovo 15.000 pratitelja. Iz njega je također vidljivo da je Penava i velika ljubiteljica skupih torbi, cipela, ekstenzija i izlazaka do jutra. I estetskih korekcija. Logično - veće grudi, veća popularnost.

Baš poput dede Tonija, koji je nakon viralnog videa angažiran kao model za odijela jedne naše poznate kuće, Kristini također predviđamo uspješnu karijeru izvan poljoprivrednog sektora. Nije teško pretpostaviti da bi ona uskoro mogla postati nova zvijezda nekog od domaćih reality showova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 01:00