PREDSTAVA ZA JAVNOST

VIDEO: ISTINITA PRIČA IZA MASKI Slavni YouTuberi otkrili fanovima: 'Razvodimo se. Naša veza i brak uopće nisu bili onakvi kakvima smo ih prikazivali'

 Screenshot

Youtuberi Colleen Ballinger i Joshua Evans koji su donedavno bili u sretnom braku, u emotivnom su videu svoje vjerne pratitelje odlučili obavijestiti da se razvode.

Par koji zajedno ima više od 13 milijuna pratitelja, u braku su bili jednu godinu, a prije toga u vezi još osam.

Video snimka od 18 minuta s njihove svadbe 2015. godine pregledana je više od 11 milijuna puta.

Ballinge je na svom kanalu Psycho Soprano objasnila da njihova veza nije bila tako savršena kakvom se činila, te da se puno toga odvijalo 'iza pozornice' čega njihovi fanovi nisu bili svjesni.

- Otpočetka je naša veza bila žestoka, oduvijek smo suprotstavljali jedno drugom i prepirali se otkako smo se upoznali. Nikada to nije bila savršena veza. Odlučili smo ju podijeliti s vama na internetu. Gledali ste naše izlaske, naše zaruke, naše vjenčanje. Željeli smo vam sve pokazati i ne žalimo ni za čime, no odlučili smo ne dijeliti s vama teške trenutke, a bilo ih je puno u našoj vezi. Nakon dugog vremena shvatila sam koliko smo oboje nesretni. Znam da će mnogi od vas biti duboko razočarani, ljuti i povrijeđeni jer ste pratili našu vezu i ljubav te se osjećate vrlo bliski nama.

Evans je također objavio video pod nazivom 'Slomljenog srca' na svom kanalu te je također objasnio kako njihov brak nije bio uvijek ružičast.

- Bilo je tu sjajnih, ali i groznih dana u proteklih osam godina. Ja ne želim ovaj razvod. Želim ju, no istinski vjerujem da misli kako sada čini pravu odluku i ja ne mogu odlučiti umjesto nje - kazao je Evans te objavio kako će neko vrijeme uzeti predah od društvenih mreža jer bi bilo 'lažno' nastaviti kao da se nije ništa dogodilo.

- Znam da je ovo postalo dio mog posla no zbog mog psihičkog zdravlja malo moram predahnuti.

Ove iskrene ispovijesti podsjetile su na ono što je učinila Essena O’Neill prošle godine kada je otkrila kako iz njezinog savršenog Instagram profila stoji 'mračna strana društvenih mreža zbog koje se osjeća jadno'.

Ballinger i Evans uspjeli su kreirati naočigled savršenu vezu pred svojim fanovima, a slično je i sa brojnim slavnim parovima.

Njihove posljednje objave pokazuju upravo koliko su društvene mreže lažne i umjetno iskreirane te da nemaju puno veze sa stvarnim životima.

Inače, Colleen Ballinger je kazališna glumica, a milijune je zaradila jer je izmislila lik Mirande Sings, gluhe pjevačice koja je uvjerena da će postati popularna. Gostovala je kod Jerryja Seinfelda i Jimmyja Fallona, ima seriju na Netflixu, a nedavno je objavila i self-help bestseller.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:09