DOBITNICA NAGRADNE IGRE

VIDEO: MLADA SPLIĆANKA SVOJOM KREATIVNOŠĆU ODUŠEVILA KORISNIKE FACEBOOKA 'Ako ovoj ženi ne date blender razmislite o smislu života i posla!'

 Screenshot

Mlada Splićanka Marija Dragičević, koja inače pohađa glazbene satove u studiju člana grupe Stijene, Miše Limića, brojne korisnike Facebooka oduševila je svojom kreativnošću, a njezin se video počeo munjevito širiti društvenim mrežama.

Naime, jedna firma odlučila je putem nagradne igre na Facebooku promovirati svoj blender, a zadatak za one koji su ga željeli osvojiti bio je da snime originalni video ne kraći od 30 sekundi koji će privući što više lajkova i 'shareova'.

Marija je odlučila osvojiti blender pošto-poto, a svojom otkačenom snimkom ispunila je apsolutno sve uvjete nagradne igre.

U videu je trebala objasniti zašto baš ona treba dobiti blender, a to je učinila izmijenivši tekst pjesme 'Ima jedan svijet' na šaljiv način.

- Ovoj ženi ako ne date blender razmislite o smislu života i posla - komentirao je jedan korisnik Facebooka, a drugi su se složili da je to što je smislila 'genijalno'.

I sama firma koja je objavila nagradnu igru ostala ja šokirana količinom lajkova i shareova:

- Predivno Marija, čini nam se da sigurno osvajaš blender, ovo treba moći nadmašiti!!! - napisali su.

Pogledajte zašto je Marijin video sve zabavio:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 23:48