BIJESNA GOMILA

VIDEO: OVAKO IZGLEDA KADA SE KINEZI DOČEPAJU SUPRUGA PRELJUBNIKA Prevaranta izmlatila čitava obitelj, a ljubavnicu skinuli do gola

 Screenshot

Suprug preljubnik suočio se s brojnim članovima obitelji vlastite žene nakon što su ga uhvatili u krevetu s ljubavnicom.

U bizarnoj snimci objavljenoj na YouTubeu vide se nekoliko muškaraca kako udaraju preljubnika dok žena s kojom je prevario suprugu sjedi na krevetu i povlači majicu kako bi prekrila golo međunožje.

Muškarci naviru sa svih strana, a potom u sobu dolazi starija žena u žutoj majici i pokušava zaustaviti tučnjavu. Čitavo vrijeme preljubnik se skriva iza jastuka i pokušava obraniti, a na snimci se vidi i jedna žena kako cijelu scenu snima mobitelom.

U zadnjim sekundama starija žena ljubavnici skida majicu preko glave i ostavlja je potpuno golu na krevetu ispred bijesne gomile.

Video se u javnosti pojavio nakon još jedne snimke u kojoj prevarena žena svoju suparnicu vuče golu ulicom, nakon što je 20-godišnju brinetu sa uhvatila u klinču svojim suprugom u stanu zajedničkog prijatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:25