TRENUTAK NEPAŽNJE

VIDEO: PROCURILA SNIMKA NA KOJOJ JE PUTIN SLUČAJNO ULOVLJEN S NOVOM DJEVOJKOM? Svi se pitaju tko je misteriozna žena u crvenom kojoj otvara vrata

 
 Screenshot

Pojavila se snimka na kojoj se vidi trenutak kada ruski predsjednik Vladimir Putin dovozi Mercedes pred samostan Spaso-Preobraženski, izlazi iz auta i otvara vrata stražnjeg sjedala. Na trenutak ugledamo ženu u crvenoj haljini koja pokaže prestom na nešto (najvjerojatnije fotografe čiju je priustnost Putin na trenutak smetnuo s uma). Putin brzo zatvara vrata, i udaljava se od auta.

U ovaj samostan Putin je sa svojom misterioznom pratiljom otišao na godišnji odmor. Odmah po objavi ove snimke proširile su se, naravno, spekulacije da je misteriozna žena u crvenom njegova nova djevojka.

Snimka se također nije mogla vidjeti u vijestima ruskih nacionalnih TV kuća, što je dodatno raspirilo sumnje da je taj isječak kontrolirano izbačen iz vijesti o posjetu ruskog predsjednika samostanu, pišu britanski mediji.

Službeno, u izjavi koju je dao Putinov glasnogovornik, dama u crvenom je član sigurnosne službe.

O njegovom privatnom životu jako se malo toga pouzdano zna. Poznato je tek da se razveo od Ljudmile, da iz tog braka ima dvije, sada već odrasle kćeri.

Niz godina spekulira se i o vezi Putina i gimnastičarke Aline Kabaeve, koja mu je navodno rodila i djecu, ali to nikada nije potvrđeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:36