SVI NA TERASE

VIDEO: TKO KAŽE DA JE SPORT U ITALIJI POTPUNO UMRO? Snimka treninga mladih tenisačica postala svjetska senzacija, stotine ljudi prihvatilo izazov

 
 Twitter

Dvije mlade talijanske tenisačice prerasle su u viralnu internetsku senzaciju svojim videom u kojemu igraju tenis s vrha jedne zgrade na drugu, poštujući pravila društvenog distanciranja. Video je dosad samo na Twitteru zabilježio više od 8,6 milijuna pregleda, uz još skoro 2 milijuna na Facebooku i 500 tisuća na Instagramu.

Vittoria Oliveri i Carola Pessina iz grada Finale Ligure u pokrajini Liguriji prihvatile su online izazov pod hashtagom #TennisAtHome, pod kojim je od 13. travnja na društvene mreže postavljeno više od 18 tisuća objava, koje su generirale oko 400 milijuna pregleda i 8 milijuna interakcija. No Vittorijin i Carolin video pokazao se daleko najpopularnijim, što ne treba čuditi bilo koga tko ga pogleda. Djevojke su pokazale iznimnu vještinu igrajući svaka s krova svoje zgrade, a video je ekslpodirao kada su ga podijelili Piers Morgan, bivši NBA igrač Rex Chapman i drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 04:40