NAOČIGLED SVIH

VIDEO: UZAVRELE STRASTI U JAVNOM PARKU Prolaznik čuo šuškanje u grmu, a kada je zavirio ostao je zapanjen tko se tamo nalazi

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.08.2017. u 12:10

Hope Hicks, communication director for U.S. Republican presidential candidate Donald Trump is pictured following a news conference at Trump Tower in the Manhattan borough of New York, U.S., May 31, 2016. REUTERS/Carlo Allegri - RTX2F0ZF
Screenshot

 

Stariji muškarac i naizgled puno mlađa žena uhvaćeni su kamerom usred seksualnog čina u javnom parku Gorki u Moskvi.

Video snimljen usred bijelog dana prikazuje muškarca i ženu pokraj grmlja kako pred očima javnosti izmjenjuju intimnosti prije nego li ih je prekinuo prolaznik.

Prolaznik se s mobitelom u ruci zaputio ravno prema njima, a muškarac kojemu je žena u tom trenutku pružala oralno zadovoljstvo, odmah je zakopčao hlače i dao se u bijeg.

 

Prolaznik ga je slijedio, očito mu prigovarajući zbog seksa na javnom mjestu, a žena je ostala raširenih nogu sjediti na prostirci za piknik i pokušavala rukama sakriti lice.

Ispod objavljenog videa na LiveLeaku razvila se burna prepirka. Dok su jedni komentirali kako bi par trebali pustiti na miru, drugi su se pozivali na Zakon o javnom redu i miru po kojem je seks na javnom mjestu kažnjivo djelo.

Što vi mislite?

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo