BAHATOST NA CESTI

VOZAČICA BMW-A U GAJNICAMA SKORO POKUPILA STARCA NA ZEBRI I PRODUŽILA DALJE BEZ DA JE TREPNULA 'Karma je ovo vidjela...'

 
 CROPIX

Prema pisanju mladića iz Gajnica, vozačica BMW-a je sa 60-ak kilometara na sat skoro pokupila starijeg gospodina koji je prelazio zebru ispod tržnice u ulici u kojoj se, između ostalog, nalazi i osnovna škola.

On je bio u autu iza nje i njezin postupak ga je toliko naljutio da joj je posvetio objavu u Facebook grupi Gajnice jučer, danas, sutra.

"Vozačici želim vrlo ugodan dan jer puka sreća je da se stariji gospodin na pola zebre ipak bacio unazad dok ste Vi punim gasom na drugu stranu u suprotni smjer bez kočenja. Blendao sam Vam i trubio smatrajući da bi bilo u redu da stanete, pitate gospodina kako je, ispričate se, no nije Vas bilo briga. Pobjegli ste.

Moja sugestija je da donirate nešto novaca još danas u dobrotvorne svrhe jer karma je ovo vidjela i karma is a bitch!", napisao joj je i izazvao hrpu komentara podrške.

Drugi su pak odmah krenuli napadati uz opasku 'Za vozače BMW-a pravila ne vrijede, pa to je općepoznato'.

Jedna gospođa je zamolila da mladić napiše barem boju ili model automobila da ne bi njoj dolazili upiti radi li se o njoj, budući da vozi istu marku auta.

"Ja danas nisam tamo bila, moj je posuđen muzu jer je njegov auto na servisu", pravdala se i krenula u obranu svog automobila.

"Ima svakavih divljaka koji divljaju gdje stignu i onda nas sve u isti koš trpaju, bahati smo i ne znam što (a neki su očito i ljubomorni, vozili bi ga i oni samo da mogu, jbg, ljubomora je gadna stvar....)

Mladić koji je cijelu lavinu pokrenuo je objasnio da nije bitan model auta. "Stavio sam samo kako bi dotična prepoznala samu sebe. Mogao je biti bilo koji auto, bitna je osoba koja sjedi za volanom, a ne model auta."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:49