UKLONJENA VOZILA IZ PROMETNE NESREĆE

NORMALIZIRAN PROMET U SMJERU MORA Teška prometna nesreća na A1, automobil sletio s ceste, ozlijeđeno nekoliko ljudi!

Zagreb, 220411.Lucko.Naplatne kucice.Hrvatski gradjani odlaze na produzeni uskrsnji vikend.Na slici: Guzva na naplatnim kucicama.Foto: Goran Mehkek / Cropix
 Goran Mehkek / Cropix

NOVO 11:28 Od 10,35 sati promet je normaliziran na autocesti A1 na dionici Jastrebarsko-Karlovac u blizini čvora Karlovac, nakon uklanjanja vozila iz prometne nesreće na 37. kilometru u smjeru mora, izvijestio je HAK.

Zbog prometne nesreće na Zagrebačkoj obilaznici (A3) na servisnoj cesti od Rakitja prema Bregani vozi se jednim trakom.

Na Jadranskoj magistrali kod graničnog prijelaza Zaton Doli (D8) promet teče naizmjence, uz postavljenu privremenu prometnu signalizaciju, zbog teretnog vozila koje je ostalo u kvaru

ZAGREB - Zbog teške prometne nesreće na autocesti A1, kod naplate Demerje u smjeru Zagreba, zatvorene su trake za brzi ENC, a i zbog slijetanja motocikla van kolnika promet ide usporeno i na 12, 7 kilometru u smjeru Zagreba, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

U obje nesreće radi se o slijetanju sa ceste, doznaje Dnevnik.hr u PU zagrebačkoj. Prva nesreća, u kojoj je teško ozlijeđen motociklist, dogodila se nešto iza 4 sata ujutro. Motociklist je sletio s ceste na 14. kilometru prema Zagrebu.

Druga nesreća dogodila se na 12. kilometru oko 5 sati, također u smjeru Zagreba. S kolnika je sletio osobni automobil. U nesreći je ozlijeđeno nekoliko osoba koje su zbrinute u dvije zagrebačke bolnice.

Državna cesta D1 između Udbine i Gračaca zatvorena je za sav promet zbog radova. Obilazak je: Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac.

Zatvorena je brza cesta D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec. Obilazak je preko Vrbovca.

Na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Lučko i Buzin, zbog radova, u oba smjera vozi se uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona je u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane neće biti na autocestama i državnoj cesti D1.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja u putničkom prometu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:22