Neja Markicevic/Hanza Media / CROPIX
Čestitamo!

DRUGI SIN Domaća pjevačica rodila, doznajemo popularno ime bebe!

U zagrebačkoj Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj domaća pjevačica Ivana Radovniković (33) na svijet je donijela sina.

'Mama i beba su dobro, Ivana je rodila u ponedjeljak u deset sati. Roditelji su presretni zbog drugog sina, a dječačiću su odlučili dati ime Fran', potvrdila nam je menadžerica pjevačice Ivane Radovniković. Inače, posljednjih nekoliko godina ime Fran redovito je u top deset najčešćih imena u Hrvatskoj.

Pjevačica je sina dobila sa suprugom, glazbenikom Stjepanom Markovićem. Maleni Fran drugo je dijete sretnih roditelja - kod kuće tako mamu i brata nestrpljivo čeka stariji brat Filip, kojemu su tri godine.

Što li sve izdogađalo u životu pjevačice otkako je u prosincu 2012. u intervjuu za Gloriju govorila: 'Mislim da je naša veza ono pravo. To je to! Dugo smo zajedno i da stignem, možda bih se i angažirala oko vjenčanja...'! Šest godina kasnije tu su i suprug, i dva sina - ma što je više poželjeti mogla!

Javnost je Ivanu Radovniković upoznala 2004. godine na natjecanju talenata, kada je imala samo 17 godina. Izdala je nekoliko albuma, a sada je čekaju majčinske obveze.



Linker
19. travanj 2024 01:43