Antonijo Čatipović za Studio Smile
nova gloria donosi

Emotivno vjenčanje poznate Splićanke

Godinu dana nakon građanskog vjenčanja, točno na desetu obljetnicu svoje ljubavi, splitska glumica Ivana Gudelj i nogometaš Mate Tešija izrekli su bračne zavjete i u crkvi te s osmomjesečnom kćerkicom Noemi krenuli u novi život

Kad je kao klinka zamišljala vlastito vjenčanje, splitska glumica Ivana Gudelj Tešija (27) imala je pred očima romantičnu zabavu s puno plesa i pjesme pa nitko nije bio sretniji od nje kada je sa suprugom Matom Tešijom (26) i osmomjesečnom kćerkicom Noemi u naručju zaplesala na podiju hotela Katarina u Dugopolju. Taj prizor pun simbolike raznježio je sve uzvanike, a osobito Ivaninog tatu, legendarnog nogometaša Ivana Gudelja.

Za plavokosu članicu osječkog HNK taj je dan bio posebno emotivan. Sreća zbog budućeg života s nogometnim golmanom izmjenjivala se s tugom - jer uz nju nije bila majka Mirjana, koja je preminula prije tri i pol godine. Ivan i Mirjana Gudelj bili su u braku 27 godina, a od dana kad je izgubila bitku s teškom bolešću legendarni je hajdukovac svojim dvjema kćerima i otac i majka. Ivani je bio i desna ruka u organizaciji vjenčanja, uz to što ju je na ceremoniji u Crkvi svetog Ante predao u ruke budućem suprugu.

Detalje emotivnog slavlja ljubavi i ekskluzivne fotografije donosi novi broj magazina Gloria.

Samo Gloria daruje vam kupon s popustom od 25% popusta na sve sunčane i dioptrijske naočale u trgovini Optika Anda koji možete iskoristiti u petak, 18. svibnja na City Shopping dayu u City Centeru one Zagreb East i West te Split.

Linker
24. travanj 2024 08:17