LAST MINUTE

Iskoristite posljednju priliku i steknite licencu Voditelja turističke poslovnice u Aspiri jer od 01.01. to više neće biti moguće

Novi Zakon o pružanju usluga u turizmu stupio je na snagu 1. siječnja 2018. godine, dok novi Pravilnik o stručnom ispitu za voditelja poslova u turističkoj agenciji uvjetuje od 01.01.2020. polaganje ovog ispita u Ministarstvu turizmu te više neće biti moguće polaganje u Aspiri niti u drugim visokim učilištima.

Stoga je ovo posljednja prilika da se ovaj ispit polaže po starim, nešto lakšim uvjetima. Pri tome treba naglasiti da će svi kandidati koji pohađaju ovaj tečaj polagati ispite prema starom pravilniku.

Visoka škola Aspira organizira u Splitu i Zagrebu programe za polaganje stručnih ispita za voditelja turističke poslovnice. U Splitu seminar za voditelje turističke poslovnice počinje 25. studenog, a u Zagrebu 02.prosinca.

Voditelj poslovnice u pravom smislu riječi

Stručni ispit za voditelja poslovnice turističke agencije u Aspiri također se ističe izrazitim fokusom na praktične aspekte suvremenog poslovanja. Uz sadašnje se uvjete poslovanja obrađuju i teme vezane uz skoru implementaciju nove europske direktive o paket aranžmanima u hrvatski pravni sustav. Ključna predavanja izvode eksperti s velikim iskustvom u nastavi i brojim stručnim radovima na temu poslovanja turističkih agencija.

Termini održavanja nastave i polaganja teorijskih dijela oba stručna ispita izrazito su fleksibilno postavljeni. Popodnevni termin cjelokupne nastave prilagođen je zaposlenim kandidatima. Moći ćete birati između većeg broja ispitnih rokova, po jedan tjedno. Priprema i polaganje stručnih ispita idu brzo i učinkovito uz spremne nastavne materijale, te ljubazno osoblje uvijek spremno pomoći ako što zapne.

Vrlo konkurentnu cijenu naglašavaju razne mogućnosti plaćanja: odjednom po sniženoj cijeni, na tri rate, ali i kroz obročnu otplatu do 12 rata. Posebni se popusti nude polagačima prijavljenima iz iste pravne osobe. Upute za prijavu kandidata i više informacija o programu za voditelje poslovnica na https://www.aspira.hr/cjelozivotno-obrazovanje/voditelj-turisticke-poslovnice/.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:24