Ljupka Gojić Mikić
 Livio Andrijić
zabava godine u laubi

Ljupka Gojić Mikić: 'Samo su u Gloriji bili i moji roditelji, brat i kućni ljubimac'

Spektakularan Gloria gala party, kojim najčitaniji hrvatski tjednik u zagrebačkoj Laubi obilježava veliki 25. rođendan, na jednom je mjestu okupio kremu domaće scene - sve one zvijezde koje su tijekom godina zasluženo ispunjavale Glorijine retke, a mnoge od njih krasile i samu naslovnicu. U glamuroznim su izdanjima najprije pozirali na crvenom tepihu i potom nam u dobrom raspoloženju uputili najljepše želje, a među prvima su bile Ljupka Gojić Mikić, Nikolina Ristović, Daria Lorenci i Jelena Perčin.

Dotjerana u maniri velike zvijezde Ljupka Gojić Mikić se, uz srdačne čestitke za veliki jubilej, prisjetila i početaka svoje karijere koju je Gloria objeručke podržavala: "Gloria je bila jedini magazin u kojem su se ikad pojavili, osim mene, i moji roditelji, brat i kućni ljubimac. Dogodilo se to još na početku moje karijere", emotivna je bila jedna od naših najuspješnijih manekenki s inozemnom karijerom.

Livio Andrijić
Ljupka Gojić Mikić

U prekrasnoj "maloj crnoj haljini dužine do koljena s potpisom kuće Yves Saint Laurent zavila nas je i Nikolina Ristović koja je stajling za ovu glamuroznu večer isplanirala do zadnjeg detalja. "Dugo sam se spremala jer sam imala dovoljno vremena za razmišljanje, budući da je moja kćerkica Una Sofia na čuvanju u sigurnim rukama. Vrijeme za zabavu, čestitke od srca, Gloria!", rekla je zagrebačka voditeljica s beogradskom adresom.

Livio Andrijić
Daria Lorenci i Nikolina Ristović

Glumica Daria Lorenci nosila je ljupku haljinu domaćeg brenda Lokomotiva, te nam se povjerila da su se za njezinu šminku pobrinule njezine prijateljice koje su došle u njezin dom - na ovaj se party nije smjelo zakasniti!

I glumica Jelena Perčin Otašević zadivila nas je u crnoj haljini posutoj ljuskicama s potpisom domaćeg brenda Nebo te nam se nakon srdačnih čestitki u polušali požalila da supruga Momčila Otaševića, zbog njihovih prenatrpanih radnih rasporeda, viđa samo u magazinima. A upravo on krasi i aktualnu naslovnicu Glorije!

Linker
14. travanj 2024 00:37