Neja Markičević / Hanza Media
KRISTINA MILKOVIĆ

Najveća utjeha Marina Čilića nakon poraza

Puna tri sata i pet minuta Marin Čilić i Roger Federer borili su se u velikom finalu Australian Opena, no hrvatski tenisač nije uspio na terenu igrom nadvladati moćnijeg Švicarca

Dupkom puna Rod Laver Arena, u njoj pod reflektorima znoj i borba Marina Čilića i Rogera Federera, no naposljetku ipak poraz za Hrvatsku. Tenisač Marin Čilić izgubio je još jednu priliku da pobijedi najboljeg tenisača svijeta koji je ponovno trijumfirao. Roger Federer pobjednik je ovogodišnjeg Australian Opena čija novčana nagrada iznosi 55 milijuna australskih dolara.

Ni bodrenje s tribina nije uspjelo pomoći 29-godišnjem Čiliću, no sada slijedi rekapitulacija igre, ali tek nakon što nekoliko dana odmori uz najbliže, među kojima je i zaručnica, Kristina Milković. Psihologinja po struci Čilićeva je 'terapija' uslijed poraza i pobjede, a o bivšoj manekenki raspisali su se proteklih dana i svjetski mediji.

     opatija,280805
izor miss alpe adria
miss 2005 marijana kataran u sredini
lijevo 1 pratilja kristina milkovic desno 2 pratilja leona rajacic
foto zeljko sop      
-ziv-
Željko Šop / Hanza Media
Na izboru za Miss Alpe Adria, 2005.godine, Kristina Milković (desno) bila je prva pratilja

Britanski The Sun piše da je njegovo srce osvojila prije deset godina, otkad mu je pratnja na svim turnirima. Dodaju da je, nakon što je osvojio svoj prvi ATP naslov u Baselu, Marin izjavio kako mu Kristina donosi sreću. Ona je bila sa svojim dragim u New Yorku kada je osvojio svoj prvi US Open 2014. godine.

Pišu nadalje kako ne vole medijsku pozornost te da vezu nastoje održati što privatnijom i što dalje od očiju javnosti. O obrazovanju ove Dubrovkinje navod da je diplomirala psihologiju i politologiju, da govori engleski, talijanski i španjolski te da je radila u Zagrebačkoj banci.

LONDON, ENGLAND - JUNE 22: Marin Cilic and Kristina Milkovic join Delta Air Lines for
Getty Images for Delta Air Lines
Marin Čilić i Kristina Milković

Samozatajni par privatno mnogo putuje, a prije dva mjeseca uživali su na Maldivima, gdje su, sasvim slučajno, susreli Rogera Federera s obitelji.

- Bili smo samo nas dvojica na odmoru. Bez trenera, bilo čega, samo udaranje loptice, dvaput po 45 minuta. Upoznao sam njegovu zaručnicu, a on moju obitelj. Jeli smo tortu i dobro se proveli. Rekao sam mu da su nas ta dva tropska treninga odvela do finala - ispričao je Federer novinarima u Melbourneu.

Nakon Australian Opena Čilić će se posvetiti obitelji, ali zasigurno i prvim detaljima oko organizacije vjenčanja, naime, u srpnju prošle godine par se zaručio nakon devet godina ljubavi.

Spica / Zagreb 2005.2017. / foto: Davor Matota / Marin Cilic i djevojka Kristina Milkovic
Davor Matota

Linker
22. travanj 2024 17:43