Petar Pereža i supruga Morana
 Davor Matota
'It' komad za špicu

NEMA TKO GA NEMA Jedan kaput osvojio je Hrvatice - znamo gdje možete nabaviti jedan za sebe

Kaput i bunda su nezaobilazni zimski modni komadi, a umjesto klasičnih modela u 'nebojama' ponekad nije loše odabrati onaj koji će poslužiti kao statement komad. Ove zime se jedna boja pokazala kao omiljena, a savršeno razbija zimsko sivilo

U borbi s niskim temperaturama glavni saveznik je topli i chic kaput u koji se volimo umotati. Na zagrebačkoj špici ove zime prevladavaju pufasti teddy kaputi te oni od umjetnog krzna. Neke poznate dame znaju da nije potrebno puno da bi se istaknuli iz mase - kaput u boji najbolji je izbor za drugačiji styling koji će odskakati iz crnih i sivih modnih kombinacija.

Žuta boja, osobito senf nijansa pokazala se kao omiljeni izbor svih trendseterica još ljetos kada je prevladavala na ulicama i Instagram profilima svih blogerica. Tko kaže da je ne možemo nositi i u zimskim mjesecima - slavne dame biraju kapute upravo u ovoj boji koja će unijeti malo dobrog raspoloženja u svaku kombinaciju. Ivana Mišerić, Nina Violić, Morana Pereža i Nataša Janjić samo su neke od naših poznatih dama koje su se odlučile začiniti garderobu zanimljivim kaputom koji nosi cijelu modnu kombinaciju.

Glumica Nataša Janjić tako je upotpunila svoj trudnički stil žutim teddy bear kaputom, a ispod njega naglasila je trudnički trbuščić u bež haljini s visokim ovratnikom.

Instagram
Nataša Janjić

Modeli u ovoj bolji rasprodani su u Bershki, no sada su dostupni u plavoj, sivoj i crvenoj boji, a u H&M-u možete pronaći model u baby plavoj boji.

Instagram
Ivana Mišerić

Radijska voditeljica Ivana Mišerić nosi bundicu u limun žutoj nijansi, a kombinira je uz ležerni look s trapericama, tenisicama i crvenom torbom koja je dodatno podignula styling. Uz traperice svoju bundu nosi i glumica Nina Violić koja je pokazala da crvenokosima ovakve boje osobito dobro pristaju.

Spica / Zagreb 09.02.2019. / foto: Davor Matota / Nina Violic
Davor Matota
Nina Violić

Spica / Zagreb 09.02.2019. / foto: Davor Matota / Nina Violic
Davor Matota
Nina Violić

Nešto elegantniji look složila je supruga televizijskog voditelja Petra Pereže, Morana. Potpuno crna modna kombinacija dobila je novo lice uz žuti kaput.

Spica / Zagreb 09.02.2019. / foto: Davor Matota / Petar Pereza supruga Morana
Davor Matota
Petar Pereža i supruga Morana

Spica / Zagreb 09.02.2019. / foto: Davor Matota / Petar Pereza supruga Morana
Davor Matota
Petar Pereža i supruga Morana

Ako želite u svoj ormar unijeti osvježenje jednim kaputom u žutoj boji, u ponudi trgovina nalaze se modeli koji će zadovoljiti svačiji ukus. Neonske boje jedan su od trendova koji će se nositi ovog proljeća, pa jarko žuta boja može biti izbor svih trendseterica. Tu je i uvijek popularna senf žuta boja, a u galeriji donosimo nekoliko modela iz ponude.

Linker
19. travanj 2024 18:26