Predstavljamo: Aledo namještaj - nova destinacija za opremanje doma

Od ovog ljeta trgovački centar Westgate definitivno je postao hit lokacija za izbor namještaja i opremanje doma. Uz poznate modne brendove, Westgate se sada može pohvaliti s čak 17 trgovina iz segmenta uređenja doma.

Aledo Namještaj jedan je od novih „igrača“- a njegova posebnost leži u tome što na jednom mjestu nude izbor namještaja za dnevne i spavaće sobe, tapecirani namještaj, komode, stolove, elegantne i udobne stolice, podnu rasvjetu i dekoracije, ali i posebne madrace koji su prošli ispitivanje kvalitete u ovlaštenim institutima. Dakle, nude baš sve što ti treba!

Inače, upravo ove subote i nedjelje Aledo Namještaj daje do 30% popusta na cjelokupan asortiman povodom Home Shopping Weekenda u Westgateu.

Perjanica ponude Aledo Namještaja ipak su garniture koje ne samo da su udobne, već odišu i luksuzom te neuobičajenim izgledom koji osvaja i prije nego se utone u njen komfor i zaboravi na sve drugo.

Svi proizvodi u ponudi Aledo Namještaja moraju proći strogu kontrolu kvalitete da bi ušli u prodaju.

Osim poziva da posjetite ovu trgovinu, za kraj donosimo nama tri omiljena dekorativna proizvoda koja bi se uklopila u svaki dom.

Linker
16. travanj 2024 20:35