Trebala sam muške prste na svim dijelovima svoje kože, dodire koji me uvode u ekstazu, taj doživljaj natprirodnog zanosa, a ne seksualni post.
 Getty Images/iStockphoto
Halo, gospođo

Vaš suprug ima ljubavnicu, rekla je i ispalila metak ravno u moje srce! A mislila sam da je samo riječ o 'uspavanom' penisu...

U tom trenutku počela sam padati, a jedino je moje dostojanstvo ublažilo taj pad. Onda sam donijela odluku...

U posljednja dva mjeseca primijetila sam izbjegavanje seksualnog spajanja mene i moje druge, itekako mi poželjne polovice. Pripisala sam to njegovu umoru, problemima na poslu, zabijanjem 'noža' u leđa od najboljeg prijatelja…nakupilo se u čovjeku svega i svačega, pa želi spavati. Dala sam sebi vremena, dok požuda opet ne poteče venama njegovog privremeno 'mrtvog' penisa.


Strast na čekanju

Uspavana potentnost događa se svima, tješila bih se. Ali utjeha nije ugasila želju. Sve sam teže čekala. Onaj letimičan poljubac uz laka ti noć, nije umirio strast mog tijela. Trebala sam muške prste na svim dijelovima svoje kože, dodire koji me uvode u ekstazu, taj doživljaj natprirodnog zanosa, a ne seksualni post. Odgoda me još uvijek nije zabrinula, jer me pri pokušaju približavanja zamolio za uviđavnost. I ja sam odgodila razmišljanje, jesam li naivno nasjela na njegov lov u mutnom.


Nije birao prostor

Nisam se željela kockati povjerenjem nakon toliko zajedničkih godina. Pustila sam voljenog da na miru procesuira uzroke zastoja svojih seksualnih akrobacija, koje su mu do prije dva mjeseca bile nezamislive. I nije birao prostor niti se ograničavao kazaljkama sata.

Upravo ti neprimjereni prostori za seksualnu izvedbu najviše su ga uzbuđivali… u liftu, na krovu zgrade. Čak smo u gluho doba noći znali otići u park, posebno ljeti.

On bi sjeo na klupu, spustio patentni zatvarač na hlačama, pomaknuo nogavicu bokserica u stranu i pokazao ukrućenu muškost u veličini na kojoj bi mu mnogi pozavidjeli. Ja sam unaprijed znajući kako će naš izlazak na klupi ispod krošnje završiti, kao zabunom zaboravila navući gaćice. Tek lagana suknja i majica kratkih rukava, da zavara slučajnog prolaznika koji se sam smuca parkom.


Gledao me u čudu

Lagano bih uvukla njega u sebe i kružnim pokretima bez imalo žurbe držala na distanci naše orgazme. Pokušala sam mu dočarati donedavne sočne prizore u kojima bismo oboje uživali, nagovarajući ga da otpusti umne stresne trenutke kroz naše akrobatske vježbe. Gledao me u čudu kao da izmišljam i odbrusio, neka si potražim novog pastuha. Na čelu mi se pojavila bora tuge.

Počela sam osjećati letargiju zbog nedostatka fizičke aktivnosti pod ljubavnim plahtama. Neispunjena čežnja za sjedinjenjem mene i njega lomilo je i moj duh poput stakla. Pomišljala sam da je neizlječivo bolestan, pa da me poštedi boli izabrao je osoran pristup. Pomišljala sam i na impotentnost, depresiju…na sve što bi ga opravdalo. Koliko sam vrijeđala vlastitu inteligenciju saznala sam nakon neprospavane noći.


Telefonski poziv

Zvuk telefona, onog kućnog, toliko je uporno zvonio da je prekinuo moje jutarnje tuširanje. Izletjela sam iz kupaonice ko' od majke rođena ostavljajući iza sebe kapljice vode. Mora da se nešto ružno dogodilo, zvonilo mi je u glavi. Nije valjda prometna nesreća? Noge su otkazivale poslušnost. Teturala sam. Jesam li svjesno odgađala čuti glas s druge strane telefonske žice? A što drugo može biti u pitanju. Nisam željela saznati ono što će zgrčiti svaki mišić. Propustila sam telefonski poziv. Najprije se moram smiriti, glasno sam razgovarala sama sa sobom.


Bolje da sam pribrana

Natočila sam si viski i naiskap ulila u sebe. Polako se vratila u kupaonu. Umotala se ručnikom, kosu osušila, svezala je u rep. I baš kada je počela popuštati napetost, prokleti kućni telefon zaurlao je. Ovog puta nisam žurila. Za ono što moram čuti bolje da sam pribrana. Blaženi viski. Zahvaljivala sam onom tko ga izmisli. Lagana kao u usporenom filmu podigla sam slušalicu i poučena bontonom rekla:

- Molim!

- Jesam li dobila gospođu Ines, upitao me nepoznati ženski glas.

Iznenadilo me obraćanje imenom, umjesto prezimenom. To me potpuno opustilo. Odlučila sam se poigrati mačke i miša.

- Ovisi na koju Ines mislite? Onu čiji je autor Arsen Dedić, a Rade Šerbedžija izvođač ili neku drugu, treću…

- Šala Vam nije uopće smiješna, uspjela sam uzdrmati dotičnu iza žice skrivenu damu.

- Moja namjera i nije bila da Vas nasmijem, nego podučim kurtoaznom ponašanju, s obzirom da ste izostavili predstaviti se. Idemo ispočetka. Vi ste…dama s kamelijama, nastavljala sam svoj igrokaz.

- Vama nitko bitan. Ali, ono što ću Vam reći bit će Vam itekako bitno, uozbiljila se dama, očito bez kamelija. Ne da mi se s vama natezati, pa ću odmah prijeći na glavnu vijest.

Nije mi promakla njezina jeftina teatralnost.

- Čekajte, uzviknula sam onako hamletovski. Po Vašoj odvažnosti u glasu, mora da je vijest grandiozna.

- Vaš suprug ima ljubavnicu, ispalila je metak ravno u moje srce. Iako sam padala, dostojanstvo je ublažilo pad.

- Bolje ljubavnicu, nego karcinom, uzvratila sam joj metkom. A ta ljubavnica ste Vi. Žena bez imena.

- Ja? Nisam taj tip. Moja prijateljica je u pitanju. Ali vjerujte, ona nije ništa kriva. Zaljubila se. I…da Vam kažem… ona ne smije saznati za naš razgovor. Vaš suprug je mota oko malog prsta, kupuje joj nakit…čak joj je i stan unajmio. Zapravo, ona ne kuži, da je on samo seksualno iskorištava. Pričala mi je kako voli analno…melje žena, melje, a ja upadam u sve dublju rupu.

- Sve je to istina. Samo me nemojte izdati, molim Vas, vapila je ljubavna doušnica, spuštajući slušalicu.

Nakon signala tu, tu…smislila sam savršenu formulu. Testirati njegovu ljubav prema meni. Hoće li test prevagnuti na stranu ljubavnice ili mene, ovisi o miru u meni. Zato sam:

1. Izbacila namjeru da ga uhvatim na djelu.

2 Izbacila njegovu mogućnost poricanja, ako progovorim o nevjeri

3. Izbacila čegrtušu iz sebe, čiji je otrov već kolao mojim krvotokom.

4. Izbacila želju da mu nabijem rogove.

Kada se moj rogonja vratio s izmišljenog službenog puta, dočekala ga je kućna pomoćnica, koju do tada nikad nismo imali. Vrlo lijepih crta lica i punih usana…po mjeri svakog muškarca. Ona i ja postigle smo dogovor. Napali ga svim sredstvima, ali stalno spominji svog muža i njegovu robusnu prirodu.

I kako to obično biva, čim ponudiš bolji fokus od ljubavnice, uzdignuta penis rampa ući će u rupu koja mu je pri ruci i kojoj se ne mora dokazivati.

Pa, tko želi svemirske orgazme, neka plati vlastitoj supruzi kućnu pomoćnicu.

Tako sam kućni proračun stavila pod kontrolu, a jazavca umjesto pred sud, u svoju jazbinu.



MISAO TJEDNA

Ono što si ti danas, ja mogu postati sutra.

Linker
25. travanj 2024 17:23