SUVREMENA I UPEČATLJIVA SLOVENKA

REGIONALNA RAP i R&B ZVIJEZDA SENIDAH STIŽE NA RUJANFEST

Glazba nema granice! Rujanfest dodaje nova imena na popis glazbenika na Bundek: Senidah i Coby nastupaju na Extra Stage-u 19. rujna

Velika glazbena imena stižu ove godine u Zagreb na Bundek na Rujanfest od 13. rujna. Glazba je za sve generacije i svatko će moći pronaći svoj omiljeni koncert. Uz već najavljene najaveće regionalne zvijezde drugog vikenda Petra Grašu, Željka Samardžića, Bajagu & Instruktore, Plavi orkestar te mnoge druge, na Rujanfest stiže trenutno najveća rap i r&b zvijezda – Senidah! Uz Senidah nastupa i Coby na Extra Stage-u 19. rujna.

Senidah je svoj prvi album objavila ovog proljeća, a struka je hvali kao kvalitetan spoj R&B-a i rapa, suvremenog zvuka i upečatljivog stila. Njeni tekstovi su iskreni i bolni, a njeni posljednji spotovi prelaze 40 milijuna pogleda na Youtube-u.

GLAZBA NEMA GRANICE

Na Rujanfestu posjetitelje očekuje ukupno četiri pozornice s preko 20 koncerata najvećih hrvatskih i regionalnih glazbenih zvijezda. Od 13. do 22. rujna na glavnoj pozornici će se moći poslušati mega koncerti Bajage i Instruktora, Plavog Orkestra, Maje Šuput, Željka Samardžića, Petra Graše i Klape Šufit! Na Extra Stage-u nastupaju Ministarke te već navedeni Senidah i Coby!

Uživanje na koncertima na glavnoj pozornici je moguće iz prvog reda. Fan pit i VIP ulaznice je moguće kupiti već danas u sustavu Eventima (https://www.eventim.hr/hr/izvodjac/rujanfest--1645/profile.html).

Open-air pozornica donosi još više raznolikih izvođača koji će zabavljati sve posjetitelja u novoj velikoj gourmet zoni. Nastupaju i Bang Bang, Ljetno Kino, Miki Solus, Fantom slobode – Azra tribute band, Pravila Igre i Cro trash party – I Bee (Ivana Banfić).

HRANA NEMA GRANICE

Osim hrpe nenadmašivih koncerata, tu je i najveća gastro zona, koja će se prostirati na čak 2.500 m2! U gourmet zoni hrana nema granice jer na jednom mjestu imaš priliku doživjeti okuse istarske, dalmatinske, slavonske i kontinentalne kuhinje. Drugog vikenda Rujanfesta kuha se bunceg i zelje, pašticata te janjetina i odojak.


ZABAVA NEMA GRANICE UZ POZNATE KOMIČARE I KVART FAJT

Da Rujanfest nije još samo jedan festival u nizu, dokazuje i činjenica da su organizatori pažnju obratili i na one najmlađe! Zato je tu najveći lunapark u Hrvatskoj, a za one malo starije hrpa smijeha je zagarantirana uz stand up nastupe poznatih komičara u poslijepodnevnim satima i Kvart fajt – sportskim natjecanjem predstavnika zagrebačkih kvartova na koje se mogu prijaviti sve zainteresirane ekipe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:39