GLUMICA POSTALA PJEVAČICA

Zoran Šprajc kao konobar, roštilj majstor i bodyguard u novom spotu Male Made! Pogledajte “Glumicu”!

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 12.07.2019. u 10:58

 

Glumica, liječnica i kolumnistica , Mada Peršić umjetničkog imena Mala Mada bacila se elegantnim skokom na glavu i u pjevačke vode veselom i duhovitom pjesmom koja će vas rasplesati ovog ljeta, prigodnog naziva ”Glumica”.

 

U spotu glume plesači, dečki iz kvarta, igrači KK Cibona i Zoran Šprajc, koji igra sve uloge osim TV voditelja.

“Kažu da sam se dobro snašao, ali istina je da uloge nisu zahtjevne. U jednoj sam konobar, u drugoj roštilj majstor, u trećoj bodyguard, ne traži se od mene puno, nego samo da stojim u kadru i da glumim to što kao nisam" - sa smiješkom govori Zoran.

Pogledajte novi spot za pjesmu “Glumica”:

 

Glazbu i stihove napisao je Miki Solus, Hana Librenjak aranžman, dok je Silvio Pasarić odgovoran za produkciju pjesme. Redateljica spota je Sara Grgurić, producentica Suzana Erbežnik, snimao je Toni Renaud, kostime je osmislila Tanja Asanović, šminkala Natalija Škrlec, a montirao Marko Klajić.

“I, zaista, znam da zvuči kao floskula, ali ničeg ne bi bilo bez ove genijalne ekipe koja je svojim idejama i proizvodnim sposobnostima oplemenila Glumicu. Zoran ima energiju za koju sam znala da će oplemeniti spot, i talentiraniji je glumac od mene. Svi na setu ga obožavaju i sve odradi glumački pametno od prve. Puno sam od njega očekivala a dao je još i više. Još je i topliji i duhovitiji uživo" - oduševljeno govori Mada i dodaje da joj je najbitnije da ljudi tijekom i nakon slušanja “Glumice” budu barem malo nasmijaniji i sretniji, nego što su bili prije slušanja.

 

Mala Mada na estradi nema konkurencije. S kolegicama bi radije snimala duete, nego se borila za tron. Za sebe kaže da je prvenstveno zabavljačica i da je medicina, gluma i pjevanje zajednička izmjena energije i ljubav prema ljudima. Svi smo mi u životu ponekad glumci i glumice pa će svatko u pjesmi pronaći nešto za sebe, a zahvaljujući Mikiju, mnogi stihovi prigodni su i za Instagram captione.

Pjesmu “Glumica” slušajte i na Deezeru!