Instagram
Pet mjeseci nakon porođaja

Anna Kurnjikova prvi put pokazala kako je izgledala u trudnoći s blizancima

Punih devet mjeseci skrivala je od javnosti svoju trudnoću i tek je sada, nekoliko mjeseci nakon poroda, pokazala kako je izgledala u trudničkim danima - a sve nakon nagađanja obožavatelja da je blizance zapravo rodila surogat majka.

Kada su u prosincu prošle godine postali roditelji, obožavatelji Anne Kurnjikove i Enriquea Iglesiasa (42) bili su potpuno iznenađeni jer nitko nije niti znao da je bivša tenisačica trudna. Pet mjeseci nakon što je postala majka, 36-godišnjakinja je prvi put podijelila fotografiju iz trudničkih dana: otkrila je kako je izgledala u 37. tjednu trudnoće.

Iako je dugogodišnji par jako tajanstven kada je u pitanju njihov privatan život, svoje blizance vole povremeno pokazati na društvenim mrežama. 42-godišnji pjevač tako je nedavno na Instagramu, uz fotografiju s njima, napisao kako još uvijek ne može vjerovati da je postao otac. Blizanci su na svijet stigli u prosincu, a ponosni roditelji sretne su vijesti podijelili tek mjesec dana nakon.

Iako je mnogima neobično što je Anna tek sada odlučila podijeliti trudničke fotografije, čini se kako je bivša tenisačica odlučila odgovoriti na nagađanja obožavatelja kako je par blizance dobio uz pomoć surogat majke te da cijelo vrijeme pokušavaju sakriti istinu. Neke od njih nije "umirila" niti objavljena fotografija - smatraju da je fotošopirana te da joj je trbuh daleko premali za deveti mjesec trudnoće.

Linker
17. travanj 2024 22:18