Davor Matota
Svi umiru od smijeha

Fotografije koje najbolje opisuju njihovu ljubav koja traje već osam godina: Dosada tamo ne stanuje

Modno najusklađenijih parova na našoj sceni zasigurno su lijepa manekenka i šarmantni komičar koji su se zaručili prije četiri godine u Grčkoj, a sve rade zajedno i pri tome se odlično zabavljaju.

"Do kraja života ću ga zezati da sam starija od njega i da starije treba slušati, a zapravo od nikoga nisam toliko naučila kao od njega! Nitko me u životu nije toliko očvrsnuo, motivirao, nasmijao i omogućio da budem ovoliko sretna. Osmu godinu te ljubim na tvoj rođendan!", napisala je Korana Gvozdić na svom Instagram profilu. Ljubav između poznatog komičara i manekenke bez premca je, a oni je nikada nisu skrivali. Najviše nas zabavljaju svojim zajedničkim beauty video materijalima.

Uz emotivne riječi, Korana je objavila i galeriju fotografija svog izabranika, a najviše oduševljenja izazvala je ona gdje Ivan pozira među patuljcima u vrtu. Korana je i sama priznala kako joj je ta jedna od dražih.

"Kad me na početku veze Ivan pitao znam li kuhati, odgovorila sam da znam, ali da u tome ne uživam te da nisam od žena koje će satima biti u kuhinji, ali skuhat ću da ne budemo gladni i fino ću to napraviti. Iako se to ne bi reklo po mom izgledu, jer me genetika pomazila, gurmanka sam kao i Ivan, baš uživam u hrani, a ponekad shvatim da sam pojela istu količinu hrane kao on. Valjda to činim podsvjesno: kad on jede, moram i ja - kaže Korana Gvozdić.

modna revija Aleksandra Dojcinovic / Tehnicki muzej Nikola Tesla / Zagreb 02.04.2019. / foto: Maja Jurovic / Korana Gvozdic i Ivan Saric
Maja Jurović

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2018. / foto: Davor Matota / Korana Gvozdic i Ivan Saric
Davor Matota

Ivan Saric stand up komedija / Dom Sportova 02.10.2019. / foto: Davor Matota / Korana Gvozdic i Ivan Saric
Davor Matota

Čitajte i:

Ivan Šarić prihvatio se najtežeg muško-ženskog izazova i našminkao zaručnicu, rezultat je urnebesan

Ivan Šarić završio na operacijskom stolu: 'Tijelo je popustilo, nisam se mogao pomaknuti, disati, živjeti'

Ivan Šarić o kulinarskim vještinama: 'Naučio sam kuhati jer sam živio sam, mama mi je dala najbolji savjet

Linker
18. travanj 2024 06:44