Saša Burić / Hanza Media
odmor po mjeri

Gibonni se javio iz izolacije: Sadi limun, piše pjesme i vježba u masliniku gdje ga nitko ne prepoznaje

Popularni splitski glazbenik Zlatan Stipišić Gibonni odlično se snašao u izolaciji. Trenutno s obitelji uživa u Veloj Luci, a uhvatila ga je i inspiracija pa vrijedno piše pjesme...

"Pišem pjesme. Neke su bolje, neke gore. Sad ove što ne valjaju bacam, dobre čuvam. Posadio sam tri limuna i tome se veselim. Doduše, ovo sam sad malo i slagao jer dobro zvuči! Ustvari nisam to sam ja radio, jer da jesam to bi sve propalo...", rekao je uz smijeh Zlatan Stipišić - Gibonni, koji je u razgovoru za Radio Dalmaciju otkrio kako provodi dane u izolaciji u Veloj Luci. U sadnji mu je pomogao netko tko je stručan u tome. ''Meni ti to nije mrsko. Čini mi se da je lijepo raditi fizički posao kad ne moraš. Sad da me netko pošalje na bauštelu, ne bi bio nešto, ali ovako kad sam odlučiš, onda je to skroz jedna druga vrsta zanimacije...', zaključio je i rekao da ga je na prisilnom odmoru uhvatila i inspiracija za nove pjesme.

Zagreb, 211017.
Arena Zagreb, Laniste.
Koncert Zlatana Stipisica Gibonnija.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Šuvar / Hanza Media
Koncert u Areni bio je poseban doživljaj za njegove fanove 2017.

''Navečer sviram do pola 3, tada sam najmirniji kad svi legnu u krevet. Onda se dignem u ujutro, gledam što ću učiniti pa se opet vratim u postelju. Nemam neki red. Živim tim neurednim životom, čini mi se da sam prije ima više reda nego sad", dodaje u razgovoru.

Kod obitelji Stipišić nema velike nervoze u izolaciji.

''Moj mlađi sin ima 15 godina, tako da ako je ovo što on sada prolazi pubertet, onda je totalno bezbolan, onda sam dobro prošao!" - smije se Gibonni koji s bendom ima idealno mjesto za snimanje. ''Vježbamo u jednom masliniku pokraj Šibenika, tamo ima struje i samo jedna baka koja ni ne zna tko smo mi. Jedini glazbenik kojeg ona zna je Mišo Kovač!", rekao je u razgovoru Gibonni koji je za nedavni rođendan magazina Glorije rekao: "Uredništvo Glorije uvijek me poštovalo takvog kakav jesam, ne očekujući od mene senzacionalizam. Jedini kompromis koji su zatražili u ovih 25 godina bio je da poziram s leptir-kravatom."

ČITAJTE I:
Gibonni: U ženi imam i saveznicu i ljubavnicu

Na prvom zajedničkom albumu Gibonni i Oliver okupili familiju

Gibonni: Uvijek sam za dugu kosu

Linker
17. travanj 2024 17:00