Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Sretan slavni par

Glumac Javier Bardem: Samo najljepše o supruzi Penelope Cruz

Rijetki su parovi koji u promjenjivom ljubavnom svijetu slavnih opstanu i sačuvaju status: sretno oženjeni! Par koji ruši ovu tvrdnju svakako je glumački duo iz snova Bardem-Cruz.

Španjolska glumica Penelope Cruz krajem travnja proslavila je okrugli 40. rođendan, a kao najslađa čestitka stigao je intervju njezinog supruga i kolege Javiera Bardema za časopis GQ. Poznati je glumac je o svojoj supruzi u nedavnom intervjuu izjavio: "Ona je jedan od onih neustrašivih tipova ljudi koja ima strast za svačime. Posjeduje 'strastvenu krv koja voli', kako ja to volim reći. A baš to smatram jako privlačnim. Postoji ljepota i postoji seksipil. Penelope ima oboje."

Vicky Cristina Barcelona Year : 2008 USA / Spain Realisateur : Woody Allen Penelope Cruz, Javier Bardem,, Image: 145688565, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy
Zajedno pojavljivanje u filmu "Vicky Cristina Barcelona"

Poznati par prvi je put zajedno glumio kada je ona imala svega 18 godina i debitirala je u filmu "Šunka, šunka" redatelja Bigasa Lune. U međuvremenu hodala je s glumcima Tomom Cruiseom i Matthewom McConaugheyjem, ali snimanje filma "Vicky Cristina Barcelona" u režiji slavnog Woodyja Allena bilo je fatalno za nju. Tamo su Penelope i Javier službeno započeli svoju romantičnu vezu, a dvije godine kasnije i tajno vjenčali. Danas imaju dvoje djece i jedan su od najstabilnijih glumačkih parova Hollywooda.

Linker
21. travanj 2024 01:58