In Magazin
pokazao novi imidž

Goran Višnjić odmara u Šibeniku: Glumi u seriji koja je ušla u povijest po nečemu nezamislivom

Naš proslavljeni glumac čija holivudska karijera traje već više od 20 godina,trenutno s obitelji odmara u Hrvatskoj, a gledatelji ga imaju priliku pratiti u popularnoj američkoj seriji "Timeless"; koja se emitira od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.

Glumac Goran Višnjić je ugostio novinarku IN magazina, Ivanu Nanut, u svom rodnom gradu te joj otkrio mnoge zanimljivosti sa snimanja uspješne američke serije.

"To je jedan od kompliciranijih likova koje sam igrao. Je li on dobar ili loš - pa u tome je fora, kada mi je uloga ponuđena ja sam znao od samog početka gdje karakter vodi. Predstavljen je kao negativac, ali publika će vidjeti uskoro i pitati se čekaj, čekaj, pa zašto on sada ovo radi. Jedan je od najzabavnijih karaktera koje sam igrao", opisao je Višnjić lik kojeg igra u seriji - Garcia Flynna.

In Magazin
Intervju s Goranom Višnjićem koji se nedavno preselio u Englesku, ali sada odmara u Šibeniku

Serija "Timeless" prati skupinu junaka gurnutih u pustolovinu života. U potjeri za tajanstvenom skupinom zločinaca kroz vrijeme i nailazeći na neke od ključnih povijesnih trenutaka, ova skupina pokušava osujetiti mračnu zavjeru koja predstavlja prijetnju cijelom čovječanstvu.

in magazin
Goran Višnjić o liku koji mu se uvukao pod kožu....

Višnjić je novinarki IN magazina otkrio kako je produkcija serije surađivala s povjesničarima koji su seriju začinili brojnim zanimljivostima i ponekim nepoznatim činjenicama iz povijesti, ali i kako su upravo gledatelji zaslužni za povratak serije na ekrane. "Naime, serija je jako skupa ako ste vidjeli od vizualnih efekata, specijalnih efekata, kosima, statista. NBC je odlučio ju ukinuti, a onda su obožavatelji podignuli veliku halabuku, tako da smo dobili natrag još 16 epizoda. To se nikada nije dogodilo u povijesti američke televizije", otkrio je.

In Magazin
Goran uživa na odmoru

U intervjuu za In Magazin ispričao je što mu je sve donio lik Garcie Flynna, kako se privikava na novo normalno uslijed pandemije koronavirusa i zbog čega je promijenio imidž.

Čitajte i:

Goran Višnjić promijenio imidž: Mnogi su ostali šokirani njegovim novim izgledom

Sin Gorana Višnjića frapirao oca fotografijom koju je pronašao u garaži

Teška autoimuna bolest kćeri promijenila je život Gorana Višnjića i cijele njegove obitelji

Linker
18. travanj 2024 15:10