Neja Markičević / CROPIX
Mala firma

Ida Prester okreće novu stranicu u životu: 'Kreće moje doba, do sad je samo proba'

Energična i poduzetna Ida Prester u proljeće ove godine je proslavila 40. rođendan, a onda se odvažila na veliki preokret u karijeri. Uz to što će izbaciti novi solo album, plivat će u poduzetničkim vodama u kojima kaže da će preuzeti kompletnu kontrolu i odgovornost.

"Mali korak za čovječanstvo, ali veliki za mene. Otvorila sam obrt, sad sam mini firma. Nakon 15 godina rada s glazbom, odlučila sam da sve mogu raditi sama. Uskoro izlazi Ida Prester solo album, a sutra ćete vidjeti prvi spot za pjesmu "Sansa". Sama pišem tekstove i glazbu, a sad mogu biti i sama svoj izdavač! Preuzimam kompletnu kontrolu i odgovornost", objavila je glazbenica Ida Prester (40) koja je objavila selfie s obrtnicom, a svi su joj poželjeli sreću.

Svestrana Ida spremna je na sve izazove, a ovu majku vesele novi zadaci koje će izvršavati kao poduzetnica.

"Surađivat ću i dalje s fenomenalnim ljudima, ali nema više skrivanja iza pseudonima i tuđih odluka.Puna sam ideja i entuzijazma, radit ću najbolje što znam, a vi podržite kad vam se nešto svidi. 'Kreće moje doba, do sad je samo proba..", citirala je pjesmu svoje grupe Lollobrigida Ida koja ima potporu svoje obitelji: supruga Ivana Peševskog i sinova Roka (6) i Rija (3).

Instagram
Ida Prester s djecom u Rovinju

Sibenik ,070812.
Prvi dan glazbenog festivala Terraneo  koji se odrzava od 07.08 - 09.08.2012, a nudi tri dana glazbenog programa i pet dana kampiranja uz mnostvo zabavnih programa. 
Na slici: TV voditeljica i glazbenica Ida Prester na festivalu.
Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
Nikša Stipaničev / CROPIX / CROPIX

"Sinovima sam neprikosnovena kraljica. Ta zaljubljenost kojom malodobni sinovi gledaju majku, pogotovo beba... To je ludilo, čista navlakuša. Ne znam kako ću se nositi s tim kad to prestane. Kad mi krenu prevrtati očima i komunicirati samo oko toga gdje su im čarape i što ima za ručak. Eto, tog se ja plašim u budućnosti...", rekla nam je nedavno u intervjuu.

Linker
20. travanj 2024 07:39