Goran Ivanišević i Nives Čanović
 Mario Poje, Goran Perešin, Dino Ninković
TO JE LJUBAV

Ivanišević priznao da ne zna čuvati tajnu: 'Dobro je da sam sjedio kad sam dobio sretne vijesti'

Teniskom asu najteže je palo što vijest da ulazi u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, koju je početkom godine dobio iz SAD-a - morao tajiti, a imao je poriv razglasiti je svima... Kao šo bi se dogodilo mnogima među nama, ni on nije mogao izdržati.

"Moj put započeo je u Splitu prije 41 godinu, a moj teniski put će završiti u Newportu. Imam više mjeseci za uvježbati govor. Osjećaj je nevjerojatan. Čini se da sam nešto dobro napravio u teniskom svijetu. Bilo je mnogo uspona i padova, mnogo različitih puteva koje sam birao, ali na kraju se isplatilo. Ne mogu to dovoljno puta izreći, ali doista sam ponosan na ono što sam postigao i napravio u tenisu", rekao je Goran Ivanišević na konferenciji za medije u Melbourne Parku, mjestu održavanja Australian Opena i zahvalio teniskim zaljubljenicima i svim glasačima koju su mu dali svoj glas za ulazak u Međunarodnu tenisku kuću slavnih u generaciji 2020.

split,100701
goran ivanisevic goran gol
snimio:jakov prkic
-spo-
Jakov Prkić / Hanza media

Nedavno je Goran snimio i video upravo na tu temu, u kojemu je po prvi put objasnio gdje ga je zatekla ova doista važna obavijest o laskavoj tituli koju će primiti na ljeto ove godine.

Zagreb, 050417.
Rouge Marin, Ulica Frana Folnegovica 10.
Konferencija za medije i predstavljanje ovogodisnjeg izdanja ATP teniskog turnira u Umagu.
Na fotografiji: Goran Ivanisevic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / Hanza Media
Goran Ivanišević

Iskrene emocije

"Bio sam u taksiju i vidim na mobitelu neki čudan broj telefona. U razgovoru su mi rekli da sam izabran u tenisku kuću slavnih. Osjećaj je nevjerojatan, dobro da sam sjedio. Nisam znao što reći, kako reagirati. I onda su mi rekli da moram šutjeti dok ne dođem u Australiju, a to je nešto što želiš reći svima, pogotovo u prvih pola sata. Sjedio sam još petnaest minuta sam sa sobom i prisjećao se što sam sve postigao. Kad sam počeo igrati tenis, nikada nisam mislio da ću ući u tenisku kuću slavnih, nego sam se trudio da budem najbolji što mogu, da osvajam turnire i uživam. Bio sam ponosan na sebe, možda po prvi put u životu", dodao je u intervjuu.

Podsjetimo, i Nives Ivanišević nam je nedavno ispričala kako je ona primila vijesti zbog koje puca od ponosa.

"Sjedila sam s Goranom na kauču i baš je bio neki dan koji nije imao smisla. I onda mi je rekao: 'E, imam ja nešto lijepo za podijeliti. Nisam bila previše iznenađena, jer sam znala da će se to dogoditi", rekla nam je Nives koja je zbog toga u velikim dilemama.

"Velika je to stvar, ići ćemo u Newport 18. srpnja i mogu reći da ne mogu dočekati taj dan. Samo sam sad u drami kakvu ću haljinu odabrati za tu važnu prigodu, a morat ćemo i odijelce nabaviti za Olivera", rekla nam je sa smiješkom Nives, koja se vratila na posao nakon porodiljnog u listopadu prošle godine.

Zagreb, 120220
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, drugi koncert Zorice Kondze u povodu Valentinova.
Na fotografiji: Goran Ivanisevic.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjevic / Hanza Media
Nives i Goran Ivanišević na koncertu Zorice Kondže

Slavni hrvatski tenisač i voditeljica u brak su stupili 15. prosinca 2017. na intimnom vjenčanju koje su uspjeli sačuvati daleko od očiju javnosti. Za njihovu ljubav doznalo se u studenome 2016., a 2017. godinu par je zajedno dočekao u kupaćem kostimu - u toploj Dohi dok je zaručnički prsten na njezinoj ruci zablistao u srpnju.


Pročitajte i:

Linker
19. travanj 2024 11:14