PHOTOlink / Everett / Profimedia
rana za cijeli život

Kate Winslet progovorila o najvećoj traumi u životu: 'Taj nemili događaj me promijenilo do temelja'

Nagrađivana britanska glumica progovorila je o nesreći koja se dogodila prije devet godina, a Kate je tog dana bila prava heroina...

Britanskoj glumici Kate Winslet mnogi svi zavide na uspješnoj karijeri, ali i ona nije imuna na neočekivane životne udarce. Glumica i njezina obitelj bila je pogođena najprije uraganom, a onda i požarom na Karibima 2011. godine gdje je vatrena stihija gutala sve pred sobom.

Nakon što je prošlo dovoljno vremena Kate je progovorila o tom nemilom događaju. Tada je bila smještena na 60 milijuna funti privatnom otoku vlasnika Virgin Recordsa gdje je nakon što ga je pogodila munja u uraganu Irene vatra brzo gutala drvene vile. Zvijezda filma "Titanic" se tamo odmarala sa suprugom Nedom, koji je inače nećak Sir Richard Bransona i sa svojih dvoje djece.

Junakinja u akciji

Kako je novinarima prepričao Branson, Kate Winslet djelovala je kao prava holivudska heroina kad je uzela njegovu 90-godišnju majku Eve u ruke i pomogla joj da se spasi od vatre. I unatoč tomu što se u kriznoj situaciji super snašla, a iz kuće je uspjela uzeti samo putovnice i grudnjak, ta nesreća joj je ostavila duboke posljedice.

"To je najveća kriza s kojom sam se morala suočiti u životu", rekla je za Candis magazine.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 02:  Kate Winslet attends the Harper's Bazaar Women of the Year Awards at Claridge's Hotel on November 2, 2017 in London, England.  (Photo by David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Mercedes-Benz)
Dave Benett/Getty Images for Mer

"Nakon tog iskustva postala sam strašno anksiozna i paranoična oko kućnih požara. Zbog toga provjeravam i nekoliko puta jesam li ugasila štednjak, jesam li ugasila svijeće ili električne uređaje. Sad to provjeravam nekoliko puta i mogu si pomoći. Taj strah me paralizira", rekla je Kate.

Kate Winslet je 2013. rodila sina Beara s trećim suprugom Nedom Rocknrollom. Iz braka s Jimom Threapletonom ima kćer Miju, a sina Joea dobila je s redateljem Samom Mendesom.

ČITAJTE I:

Linker
17. travanj 2024 01:39