Mario Guček Andromak / Instagram
'Moje je tijelo hram'

Kotiga se širi: 'Da vaša i moje tijelo barem nekako budu povezani ovog ljeta, a možda i zauvijek'

Poznati lovac i influencer odlučio je proširiti svoje djelovanje s elektronskih i internetskih medija u realnu sferu te je ponudio odjevni predmet sa svojim pečatom, zašto je njegovo tijelo hram i kako svi drugi to mogu postići, detaljno je i objasnio.

Duhoviti lovac iz emisije 'Potjera', koji je suvereno zavladao i influencerskom scenom Dean Kotiga (31), sada svoje djelovanje širi i na prostor izvan društvenih mreža. Svojim obožavateljima nudi majicu s natpisom, a da bi ju najbolje prezentirao, mladi Istrijan, sam je sebi poslužio kao maneken. Na crnoj majici Kotiga je odabrao natpis: 'Moje je tijelo hram'.

"Naravno da ja kao lokalni, ako ne i regionalni influencer moram poput svih uvaženih kolega i kolegica paziti na svoje tijelo, zbog čega sam i snimao mnogobrojne edukativne-informativne videe o zdravoj prehrani kao i sad već legendarne Instagram lajvove u kojima sam jeo žitarice", objasnio je zašto je statement poruka išla baš u smjeru tijela.

"Obzirom da je već i ptičicama na grani poznato, i poprilično očito kad se malo bolje razmisli, kako je moje tijelo hram, odlučio sam na svoju novu majicu staviti upravo tu poruku kao jednu od mojih najprepoznatljivijih fraza, koju je inače i Hrvatsko društvo influencera 2019. nagradilo za najbolji Instagramski motto za posljednja dva kvartala 2019. godine!!", u svom je stilu obrazložio Dean.

Ali to nije sve

Na objavi se vidi kako pozira na otvorenom, obučen u svoju majicu s natpisom i kratke hlače. Bosonogi Dean pritom je spas od vrućina potražio i u obližnjoj fontani, umočivši stopala u vodu.

"U tom smislu sam htio i vama omogućiti da i vaša tijela budu hramovi, i da svima ostalima možete jasno dati do znanja kako kao i ja vodite računa o sebi i da onda vaša tijela i moje tijelo barem nekako budu povezani ovog ljeta, a možda i zauvijek!!!", kazao je.

Osim slika samog sebe kako pozira u novoj majici, ubacio je još poneku fotografiju - igračku Minnie Mouse s dva mala utega, mlatilicu za muhe i praznu zdjelicu s vilicom.

"Ubacio sam i fotku zdjele iz koje sam upravo pojeo salatu od krastavaca, paradajza i tikvica iz maminog vrta, jer takvo tijelo ne dolazi samo od sebe nego se takav hram - kako je i prikazano na majici - mora graditi postepeno ali vjerodostojno kamen po kamen odnosno krastavac po krastavac!!!!", objasnio je mukotrpan proces izgrađivanja svog hrama Dean.

Pročitajte i:

Ovo mu neće oprostiti? Kotiga opet pokazao sestru i nasmijao ekipu: 'Feels like cirka 300 godina'

Kotiga se ogolio kod Stankovića: Zašto nikoga ne prati, čime je osvojio djevojku i oko čega se svađaju

Kotiga iznenadio obiteljskom fotografijom: Ljudi u čudu kad su čuli ime njegove sestre

Utegnu se remenom: Moda za po doma poharala je influencere, nisu odoljeli ni naši

Linker
19. travanj 2024 04:57